Povezane vesti
Danijela Štajnfeld se pojavila na suđenju: Održano novo ročište u slučaju protiv Lečića (foto)
Mondo pre 7 sati
U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas je održano novo ročište u postupku između glumaca Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića, koji već godinama privlači veliku pažnju javnosti i medija. Danijela Štajnfeld pojavila se na suđenju, gde je nastavljen… »
Katarina Radivojević ispred suda sa transparentom: Došla kao podrška Danijeli Štajnfeld na ročište sa Lečićem
Mondo pre 7 sati
Više javno tužilaštvo je, povodom navoda iz filma "Zaceli me", u kojem autorka Danijela Štajnfeldgovori o svom iskustvu žrtve silovanja, u julu 2021. odlučilo da ne nastavi postupanje zbog, kako je navedeno, nedostatka dokaza. Međutim, taj predmet još… »
Vesti dana »
"Što? Zašto da podnesem ostavku?" Vučić odgovorio na pitanje novinara iz Crne Gore: "Čestitaću vam, to vam je najvažnije"
Blic pre 19 minutajoš 30 povezanih
Vučić o deportovanim putnicima: To nisu kriminalci, došli su da bi meni omogućili bolje okruženje u kojem bih se ja obradovao
N1 Info pre 1 satjoš 38 povezanih
Upravni odbor PIC-a bez konsenzusa o novom visokom predstavniku, Šmit ostaje u BiH do kraja juna
Insajder pre 19 minutajoš 27 povezanih
Ministarka: Gasni aranžman sa Gaspromom produžen za još tri meseca
N1 Info pre 1 satjoš 26 povezanih
Rojters: Nemačka i Francuska predlažu postepenu integraciju Zapadnog Balkana i Moldavije u EU
RTS pre 4 minutajoš 55 povezanih