Povezane vesti
Zaštitnik građana: Otkud tolika briga u javnosti zbog izmene Zakona o javnom redu, nema zle namere
Insajder pre 5 sati
Zaštitnik građana Zoran Pašalić izjavio je danas da izmene Zakona o javnom redu i miru ne moraju da budu predložene, ukoliko većina ljudi u javnoj raspravi bude tako smatrala, ali je dodao da se od toga neće odustati zbog tehničkih stvari. Zoran Pašalić… »
Zaštitnik građana: Otkud tolika briga u javnosti zbog izmene Zakona o javnom redu, nema zle namere
Beta pre 5 sati
Zaštitnik građana Zoran Pašalić izjavio je danas da izmene Zakona o javnom redu i miru ne moraju da budu predložene, ukoliko većina ljudi u javnoj raspravi bude tako smatrala, ali je dodao da se od toga neće odustati zbog tehničkih stvari. "Apsolutno sam… »
Serbian News Media pre 5 sati
„Apsolutno sam siguran da su građani prepoznali da postoji strah od kažnjavanja, ne razumem što bi to bio problem, ako su se građani navikli da budu kažnjavani za mnoge prekršaje, jer ovo je u domenu prekršaja, ne znam što bi im ovo smetalo“, izjavio je… »
Radio sto plus pre 5 sati
“Apsolutno sam siguran da su građani prepoznali da postoji strah od kažnjavanja, ne razumem što bi to bio problem, ako su se građani navikli da budu kažnjavani za mnoge prekršaje, jer ovo je u domenu prekršaja, ne znam što bi im ovo smetalo”, izjavio je… »
Pravo u centar pre 5 sati
„Apsolutno sam siguran da su građani prepoznali da postoji strah od kažnjavanja, ne razumem što bi to bio problem, ako su se građani navikli da budu kažnjavani za mnoge prekršaje, jer ovo je u domenu prekršaja, ne znam što bi im ovo smetalo“, izjavio je… »
Vesti dana »
Vučić o deportovanim putnicima: To nisu kriminalci, došli su da bi meni omogućili bolje okruženje u kojem bih se ja obradovao
N1 Info pre 45 minutajoš 38 povezanih
Đedović Handanović: Gasni aranžman sa Gaspromom produžen za još tri meseca
Nedeljnik pre 1 satjoš 26 povezanih
Merc i Makron u Tivtu pokreću inicijativu za postepeni prijem Zapadnog Balkana u EU
Insajder pre 2 satajoš 54 povezane
OHR između Vašingtona i Brisela: Na šta ukazuje izostanak dogovora o novom visokom predstavniku u BiH?
Slobodna Evropa pre 10 minutajoš 26 povezanih
(Foto/vidio) Izborna konvencija Srpske liste u Leposaviću: "Mi smo poslednja linija odbrane svih Srba na Kosovu"
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 33 povezane