Povezane vesti
Zaštitnik građana: Otkud tolika briga u javnosti zbog izmene Zakona o javnom redu, nema zle namere
Insajder 04.06.2026
Zaštitnik građana Zoran Pašalić izjavio je danas da izmene Zakona o javnom redu i miru ne moraju da budu predložene, ukoliko većina ljudi u javnoj raspravi bude tako smatrala, ali je dodao da se od toga neće odustati zbog tehničkih stvari. Zoran Pašalić… »
Zaštitnik građana: Otkud tolika briga u javnosti zbog izmene Zakona o javnom redu, nema zle namere
Beta 04.06.2026
Zaštitnik građana Zoran Pašalić izjavio je danas da izmene Zakona o javnom redu i miru ne moraju da budu predložene, ukoliko većina ljudi u javnoj raspravi bude tako smatrala, ali je dodao da se od toga neće odustati zbog tehničkih stvari. "Apsolutno sam… »
Serbian News Media 04.06.2026
„Apsolutno sam siguran da su građani prepoznali da postoji strah od kažnjavanja, ne razumem što bi to bio problem, ako su se građani navikli da budu kažnjavani za mnoge prekršaje, jer ovo je u domenu prekršaja, ne znam što bi im ovo smetalo“, izjavio je… »
Radio sto plus 04.06.2026
“Apsolutno sam siguran da su građani prepoznali da postoji strah od kažnjavanja, ne razumem što bi to bio problem, ako su se građani navikli da budu kažnjavani za mnoge prekršaje, jer ovo je u domenu prekršaja, ne znam što bi im ovo smetalo”, izjavio je… »
Pravo u centar 04.06.2026
„Apsolutno sam siguran da su građani prepoznali da postoji strah od kažnjavanja, ne razumem što bi to bio problem, ako su se građani navikli da budu kažnjavani za mnoge prekršaje, jer ovo je u domenu prekršaja, ne znam što bi im ovo smetalo“, izjavio je… »
Vesti dana »
Đorđević: Ne očekujem da vladajuća većina glasa za predlog o nepoverenju Vladi
N1 Info pre 2 satajoš 47 povezanih
SAD ukinule carine za Srbiju, napredak u pregovorima o NIS-u i ekonomske mere
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 83 povezane
ŽENI REKAO DA JOJ JE ĆERKA DOŽIVELA UDES: Uzeo novac i zlato, policija ga uhvatila blizu kuće
Glas juga pre 20 minutajoš 24 povezane
Ruska vojska otkrila detalje o udaru na objekat kod Kijeva za vreme prezentacije bespilotnih letelica
Sputnik pre 3 satajoš 31 povezana
Da li biste vi kupili kineski automobil: Sve više vozača u Srbiji kaže "da" upravo BYD-u
Kurir pre 46 minutajoš 36 povezanih