Povezane vesti
Moj studentski intervju sa Edinom Avdićem: 'Bez košarke ne bih bio ni upola ovoliko srećan'
BBC News pre 29 dana
Krajem decembra 2011. godine, kao student druge godine novinarstva, posle večitog derbija u beogradskoj hali Pionir, skupio sam hrabrost da priđem Edinu Avdiću i zamolim ga za intervju. Krajem decembra 2011. godine, kao student druge godine novinarstva… »
Moj studentski intervju sa Edinom Avdićem: 'Bez košarke ne bih bio ni upola ovoliko srećan'
Radio 021 pre 29 dana
Krajem decembra 2011. godine, kao student druge godine novinarstva, posle večitog derbija u beogradskoj hali Pionir, skupio sam hrabrost da priđem Edinu Avdiću i zamolim ga za intervju. Oslobođenje/Sanel Konjhodžić Krajem decembra 2011. godine, kao… »
Moj studentski intervju sa Edinom Avdićem: ‘Bez košarke ne bih bio ni upola ovoliko srećan’
Danas pre 29 dana
Krajem decembra 2011. godine, kao student druge godine novinarstva, posle ‘večitog derbija’, duela Partizana i crvene zvezde u beogradskoj hali Pionir, skupio sam hrabrost da priđem Edinu Avdiću i zamolim ga za intervju. Prvi intervju na Fakultetu… »
Moj studentski intervju sa Edinom Avdićem: ‘Bez košarke ne bih bio ni upola ovoliko srećan’
Južne vesti pre 29 dana
Oslobođenje/Sanel Konjhodžić Krajem decembra 2011. godine, kao student druge godine novinarstva, posle ‘večitog derbija’, duela Partizana i crvene zvezde u beogradskoj hali Pionir, skupio sam hrabrost da priđem Edinu Avdiću i zamolim ga za intervju. Prvi… »
NIN pre 29 dana
Krajem decembra 2011. godine, kao student druge godine novinarstva, posle 'večitog derbija' Partizana i Crvene zvezde u beogradskoj hali Pionir, skupio sam hrabrost da priđem Edinu Avdiću i zamolim ga za intervju. Prvi intervju na Fakultetu političkih… »
Vesti dana »
Mesiju poništen rekord i istorijsko dostignuće: Da li je ovo kontroverzna odluka? Evo šta se desilo
Kurir pre 6 minutajoš 19 povezanih
Bubista ponosan na svoje igrače: Dostojno predstavljamo našu zemlju
Kurir pre 2 satajoš 12 povezanih
Umalo najveće iznenađenje Mundijala: Argentina posle produžetaka pobedila Zelenortska Ostrva
Nedeljnik pre 4 satijoš 13 povezanih
Na današnji dan: SAD proglasile nezavisnost, rođen Garibaldi, objavljen "Komunistički manifest"
Radio 021 pre 22 minutajoš 6 povezanih
FINALE PINKOVIH ZVEZDA: Stefan Cekić je pobednik! Desingericin takmičar odneo 30.000 evra, Karleuša premijerno izvela „Sad je sve okej“
Svet & Skandal pre 3 satajoš 8 povezanih