Povezane vesti

Moj studentski intervju sa Edinom Avdićem: 'Bez košarke ne bih bio ni upola ovoliko srećan'

Moj studentski intervju sa Edinom Avdićem: 'Bez košarke ne bih bio ni upola ovoliko srećan'

BBC News pre 10 sati
Krajem decembra 2011. godine, kao student druge godine novinarstva, posle večitog derbija u beogradskoj hali Pionir, skupio sam hrabrost da priđem Edinu Avdiću i zamolim ga za intervju. Krajem decembra 2011. godine, kao student druge godine novinarstva… »

Radio 021 pre 11 sati
Krajem decembra 2011. godine, kao student druge godine novinarstva, posle večitog derbija u beogradskoj hali Pionir, skupio sam hrabrost da priđem Edinu Avdiću i zamolim ga za intervju. Oslobođenje/Sanel Konjhodžić Krajem decembra 2011. godine, kao… »
Moj studentski intervju sa Edinom Avdićem: ‘Bez košarke ne bih bio ni upola ovoliko srećan’

Moj studentski intervju sa Edinom Avdićem: ‘Bez košarke ne bih bio ni upola ovoliko srećan’

Danas pre 11 sati
Krajem decembra 2011. godine, kao student druge godine novinarstva, posle ‘večitog derbija’, duela Partizana i crvene zvezde u beogradskoj hali Pionir, skupio sam hrabrost da priđem Edinu Avdiću i zamolim ga za intervju. Prvi intervju na Fakultetu… »

Južne vesti pre 11 sati
Oslobođenje/Sanel Konjhodžić Krajem decembra 2011. godine, kao student druge godine novinarstva, posle ‘večitog derbija’, duela Partizana i crvene zvezde u beogradskoj hali Pionir, skupio sam hrabrost da priđem Edinu Avdiću i zamolim ga za intervju. Prvi… »

NIN pre 11 sati
Krajem decembra 2011. godine, kao student druge godine novinarstva, posle 'večitog derbija' Partizana i Crvene zvezde u beogradskoj hali Pionir, skupio sam hrabrost da priđem Edinu Avdiću i zamolim ga za intervju. Prvi intervju na Fakultetu političkih… »

Vesti dana »