Povezane vesti
Kako je Edin Avdić "isekao" kultni film zbog NBA: "Na moju odgovornost sve, ne brini"
Mondo 04.06.2026
Čuveni komentator Edin Avdić preminuo je iznenada u sredu u 47. godini. Avdić je godinama davao "šmek" košarkaškim mečevima, njegov glas, znanje i pronicljivost će se pamtiti, kao i pisana reč jer je i u kolumnama na MONDU i te kako znao da pogodi svakog… »
"Isekao" kultni film zbog košarke! Legendarni potez Edina Avdića u TV prenosu koji se i danas prepričava: Gledaoci ostali u…
Kurir 04.06.2026
Edin Avdić ostaće upamćen po svom prepoznatljivom stilu, energiji i gotovo opsesivnoj ljubavi prema igri pod obručima. Za njega je košarka bila više od posla – svaka utakmica, napad i šut bili su doživalj koji se živi, a ne komentariše. Jedna od najluđih… »
Izjava dana: Kako je Edin Avdić iseckao kultni film zbog prenosa košarkaške utakmice
BizLife 04.06.2026
Jedan od najboljih košarkaških komentarora Edin Avdić umro je iznenada juče, a pored genijalnih komentarisnja utakmica i ozbiljnih intervjua, pamtićemo ga i po ovoj angedoti. „To stalno pričam, da sam iseako Šindlerovu listu u montaži, da mi išla na… »
Vesti dana »
Pretežno sunčano i toplo vreme u Srbiji, temperature do 33 stepena
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 25 povezanih
Kako da znate da vam je telefon zaražen špijunskim softverom
Glas Zaječara pre 39 minutajoš 17 povezanih
Holandska centralna banka povukla 86 tona zlata iz SAD i Kanade u London
Biznis.rs pre 2 satajoš 16 povezanih
Konferencija o retkim bolestima: U Srbiji evidentirano 12.600 pacijenata
Beta pre 3 satajoš 10 povezanih
Umrla Glorija Stajnem, najodlučnija borkinja za prava žena
Serbian News Media pre 29 minutajoš 15 povezanih