Povezane vesti

Kako je Edin Avdić "isekao" kultni film zbog NBA: "Na moju odgovornost sve, ne brini"

Kako je Edin Avdić "isekao" kultni film zbog NBA: "Na moju odgovornost sve, ne brini"

Mondo pre 4 sati
Čuveni komentator Edin Avdić preminuo je iznenada u sredu u 47. godini. Avdić je godinama davao "šmek" košarkaškim mečevima, njegov glas, znanje i pronicljivost će se pamtiti, kao i pisana reč jer je i u kolumnama na MONDU i te kako znao da pogodi svakog… »
"Isekao" kultni film zbog košarke! Legendarni potez Edina Avdića u TV prenosu koji se i danas prepričava: Gledaoci ostali u…

"Isekao" kultni film zbog košarke! Legendarni potez Edina Avdića u TV prenosu koji se i danas prepričava: Gledaoci ostali u…

Kurir pre 7 sati
Edin Avdić ostaće upamćen po svom prepoznatljivom stilu, energiji i gotovo opsesivnoj ljubavi prema igri pod obručima. Za njega je košarka bila više od posla – svaka utakmica, napad i šut bili su doživalj koji se živi, a ne komentariše. Jedna od najluđih… »
Izjava dana: Kako je Edin Avdić iseckao kultni film zbog prenosa košarkaške utakmice

Izjava dana: Kako je Edin Avdić iseckao kultni film zbog prenosa košarkaške utakmice

BizLife pre 10 sati
Jedan od najboljih košarkaških komentarora Edin Avdić umro je iznenada juče, a pored genijalnih komentarisnja utakmica i ozbiljnih intervjua, pamtićemo ga i po ovoj angedoti. „To stalno pričam, da sam iseako Šindlerovu listu u montaži, da mi išla na… »

Vesti dana »