Povezane vesti
Kako je Edin Avdić "isekao" kultni film zbog NBA: "Na moju odgovornost sve, ne brini"
Mondo pre 30 dana
Čuveni komentator Edin Avdić preminuo je iznenada u sredu u 47. godini. Avdić je godinama davao "šmek" košarkaškim mečevima, njegov glas, znanje i pronicljivost će se pamtiti, kao i pisana reč jer je i u kolumnama na MONDU i te kako znao da pogodi svakog… »
"Isekao" kultni film zbog košarke! Legendarni potez Edina Avdića u TV prenosu koji se i danas prepričava: Gledaoci ostali u…
Kurir pre 30 dana
Edin Avdić ostaće upamćen po svom prepoznatljivom stilu, energiji i gotovo opsesivnoj ljubavi prema igri pod obručima. Za njega je košarka bila više od posla – svaka utakmica, napad i šut bili su doživalj koji se živi, a ne komentariše. Jedna od najluđih… »
Izjava dana: Kako je Edin Avdić iseckao kultni film zbog prenosa košarkaške utakmice
BizLife pre 30 dana
Jedan od najboljih košarkaških komentarora Edin Avdić umro je iznenada juče, a pored genijalnih komentarisnja utakmica i ozbiljnih intervjua, pamtićemo ga i po ovoj angedoti. „To stalno pričam, da sam iseako Šindlerovu listu u montaži, da mi išla na… »
Vesti dana »
U Iranu višednevna sahrana Hameneija, novi vrhovni vođa i dalje izvan očiju javnosti
Slobodna Evropa pre 42 minutajoš 27 povezanih
Vatrometi, vrućina i politika: SAD slave 250 godina postojanja
Radio sto plus pre 32 minutajoš 30 povezanih
Ukrajina izvela veliki napad dronovima na Sankt Peterburg i Lenjingradsku oblast
Beta pre 2 satajoš 21 povezana
Pojačanja nema, igrač plaća da ode iz Partizana: Bonga daje 700.000 evra da ode u drugog Evroligaša!
Hot sport pre 2 satajoš 24 povezane
Hapšenja zbog ubistva Aleksandra Lazića iz Stare Pazove, pronađeno zakopano telo
RTS pre 2 satajoš 21 povezana