Povezane vesti
Tuga: Preminula legenda Čelsija
Nova pre 4 sati
Bobi Tambling, legendarni fudbaler Čelsija, preminuo je u 85. godini posle duge bolesti u svom domu u Korku. Puno ime mu je Robert Viktor Tambling, a rođen je 18. septembra 1941. godine i veliki trag je ostavio u dresu Čelsija. Tamo je proveo omladinske… »
Umrla legenda Čelsija
Telegraf pre 8 sati
Bobi Tambling, legendarni napadač Čelsija i čovek koji je duže od 40 godina držao titulu najboljeg strelca u istoriji kluba, preminuo je u 84. godini. Tambling je za Čelsi nastupao u periodu od 1959. do 1970. godine, a za to vreme je na 370 utakmica… »
Vesti dana »
Vučić o deportovanim putnicima: To nisu kriminalci, došli su da bi meni omogućili bolje okruženje u kojem bih se ja obradovao
N1 Info pre 45 minutajoš 38 povezanih
Đedović: Gasprom potvrdio da će produžiti snabdevanje Srbije gasom za još tri meseca
Radio 021 pre 50 minutajoš 26 povezanih
(Foto) Makron na Cetinju, dočekao ga Milatović: "Crna Gora da bude posvećena EU reformama, ima podršku Francuske"
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 54 povezane
OHR između Vašingtona i Brisela: Na šta ukazuje izostanak dogovora o novom visokom predstavniku u BiH?
Slobodna Evropa pre 10 minutajoš 26 povezanih
(Foto/vidio) Izborna konvencija Srpske liste u Leposaviću: "Mi smo poslednja linija odbrane svih Srba na Kosovu"
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 33 povezane