Povezane vesti
"Kolege su me pitale da li sam dobro, zagledali su me" Lola iz "Srećnih ljudi" o zdravstvenom problemu, prošla kroz pakao…
Blic pre 29 dana
Glumica izbegava da priča o svojoj bolesti kako bi izbegla suvišna pitanja i zabrinutost okoline. Doživela je veliku ličnu tragediju kada je nakon ljubavne bajke izgubila svog partnera Đorđa Tokina. Glumica Zlata Numanagić, koja je najveću popularnost… »
"Kolege me pitaju jesam li dobro": Lola iz "Srećnih ljudi" otvoreno o zdravstvenom problemu
Nova pre 29 dana
Zlata Numanagić pre nekoliko godina je otvoreno govorila o svom zdravstvenom stanju, s obzirom na to da je primetno smršala zbog čega su se mnogi zabrinuli za nju. Zlata je tada otkrila da je zbog operacije dijafragme dugo jela samo tečnu i kašastu… »
Vesti dana »
Vučić: Slučaj "zvučni top" će dobiti sudski epilog, tužilaštvo će upoznati javnost o tome
Nova pre 39 minutajoš 31 povezana
"U Bratunac se ne zove, u Bratunac se ide“ Dodik: Iz Podrinja se šalje poruka mira, sabornosti i pamćenja
Večernje novosti pre 29 minutajoš 23 povezane
Velika akcija MUP-a u Šapcu: Uhapšen muškarac osumnjičen da je pretio vlasnicima poslovnih objekata u Beogradu (video)
Euronews pre 44 minutajoš 21 povezana
Putin se umiljava Trampu: "Oni imaju dobru ličnu hemiju": Oglasila se i ruska ambasada, šef Kremlja hvali istorijsko savezništvo sa Amerikom
Blic pre 1 satjoš 22 povezane
VIDEO Snimak koji pokazuje svu genijalnost Lea Mesija, ovo morate da vidite
Nova pre 1 satjoš 64 povezane