Povezane vesti

Baka na Milenu puko 30.000 evra: Odrešio kesu u Monaku pa je častio nakitom i to nije sve "Dugo sam želela..."

Baka na Milenu puko 30.000 evra: Odrešio kesu u Monaku pa je častio nakitom i to nije sve "Dugo sam želela..."

Telegraf pre 20 sati
Influnser Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, već duže vreme je u vezi sa Milenom Stamenković a njihova veza postaje ozbiljnija. Baka ne štedi na svoju devojku te često pokazuje galantnost a sada je sve iznenadio pošto ju je častio skupocenim poklonom… »
Baka Prase na devojku potrošio 30.000 evra: U luksuznoj kupovini u Monaku počastio je najskupljim nakitom: "Dugo sam želela…

Baka Prase na devojku potrošio 30.000 evra: U luksuznoj kupovini u Monaku počastio je najskupljim nakitom: "Dugo sam želela…

Blic pre 21 sat
Tokom luksuzne kupovine obišli su prestižne modne kuće i juvelirnice, a Milena je dobila prsten od žutog zlata i dijamanata vredan 14.000 evra. Kupili su i nakit iz Kartijera: narukvicu za 11.000 evra i prsten za 2.400 evra, kao i dizajnersku torbicu i… »
Baka Prase odrešio kesu! Potrošio 30.000 evra na poklone za Milenu! Na ruci joj sija dijamantski prsten, ona ponosna: Dugo sam…

Baka Prase odrešio kesu! Potrošio 30.000 evra na poklone za Milenu! Na ruci joj sija dijamantski prsten, ona ponosna: Dugo sam…

Kurir pre 22 sata
Zasijalo je dijamantsko prstenje i narukvice na ruci devojke Bake Praseta, Milene Stamenković. Popularni par se na svom Instagram nalogu pohvalio ozbiljnom kupovinom u Monaku. Oni su podelili kadrove svoje luksuzne kupovine na prestižnoj destinaciji. Još… »

Vesti dana »