Povezane vesti
Baka na Milenu puko 30.000 evra: Odrešio kesu u Monaku pa je častio nakitom i to nije sve "Dugo sam želela..."
Telegraf pre 20 sati
Influnser Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, već duže vreme je u vezi sa Milenom Stamenković a njihova veza postaje ozbiljnija. Baka ne štedi na svoju devojku te često pokazuje galantnost a sada je sve iznenadio pošto ju je častio skupocenim poklonom… »
Baka Prase na devojku potrošio 30.000 evra: U luksuznoj kupovini u Monaku počastio je najskupljim nakitom: "Dugo sam želela…
Blic pre 21 sat
Tokom luksuzne kupovine obišli su prestižne modne kuće i juvelirnice, a Milena je dobila prsten od žutog zlata i dijamanata vredan 14.000 evra. Kupili su i nakit iz Kartijera: narukvicu za 11.000 evra i prsten za 2.400 evra, kao i dizajnersku torbicu i… »
Baka Prase odrešio kesu! Potrošio 30.000 evra na poklone za Milenu! Na ruci joj sija dijamantski prsten, ona ponosna: Dugo sam…
Kurir pre 22 sata
Zasijalo je dijamantsko prstenje i narukvice na ruci devojke Bake Praseta, Milene Stamenković. Popularni par se na svom Instagram nalogu pohvalio ozbiljnom kupovinom u Monaku. Oni su podelili kadrove svoje luksuzne kupovine na prestižnoj destinaciji. Još… »
Vesti dana »
Makron u Tivtu: Srbija ima evropsku budućnost, verujem da će predsednik Vučić napraviti pozitivne poteze
Euronews pre 33 minutajoš 74 povezane
Vučić: Veoma dobri razgovori u Tivtu, očekujem da ćemo videti napredak Srbije na EU putu
RTV pre 23 minutajoš 27 povezanih
Tinejdžeri (16) prošli kroz crveno, jednom se bore za život! Novi detalji saobraćajke kod Vukovog spomenika: Ima prelom lobanje, operacija trajala satima!
Kurir pre 1 satjoš 26 povezanih
Peskov: Polovični izgledi za sastanak Putina i Trampa ovog leta; najmanje četvoro mrtvih u napadu na Kijevsku oblast
RTS pre 18 minutajoš 24 povezane