Повезане вести
Првак Европе стиже у Звезду! Наваро не долази сам у Београд...
Курир пре 20 дана
Искусни Шпанац долази у Београд после сјајних резултата у Уникахи из Малаге, али, у престоницу Србије неће доћи сам, пошто доводи и свог човека од поверења. Наиме, како пише шпански портал "Малаге хои", Ибон Наваро је одлучио да… »
Ибон Наваро у Звезду доводи првака Европе: Шпанац не стиже сам у Београд!
Телеграф пре 20 дана
Све је већ решено, Звезда ће идуће сезоне имати новог тренера, а то је Ибон Наваро. Искусни Шпанац долази у Београд после сјајних резултата у Уникахи из Малаге, али, у престоницу Србије неће доћи сам, пошто доводи и свог човека… »
Европски шампион помаже Навару у Звезди
Спортске.нет пре 20 дана
Очекује се да Црвена звезда ускоро промовише Шпанца Ибона Навара за свог новог тренера. Наваро у Београд неће доћи сам, а како јавља "Малага хои" један од његових помоћника биће Алберто Миранда. Миранда је радио са Наваром у… »
Наваро не долази сам: Ево кога Шпанац доводи у Звезду
Вечерње новости пре 20 дана
ЦРВЕНА звезда је договорила долазак Ибона Навара на клупу. Шпански стручњак неће стићи сам у Београд. ФОТО: Ацеро / ПсневЗ / Профимедиа Како наводи "Малага хои", шпански кошаркашки стручњак жели у штабу да има добро познатог… »
Вести дана »
Босна и Херцеговина савладала Катар 3:1 и остала у игри за осмину финала Мундијала
Време пре 28 минутајош 59 повезаних
Најмање 32 погинулих у снажним земљотресима у Венецуели, страхује се од већег броја жртава
Бета пре 24 минутајош 19 повезаних
Босна и Херцеговина у нокаут фази Мундијала: 'Нека журка траје седам дана'
BBC News пре 4 минутајош 21 повезана