Povezane vesti

Prvak Evrope stiže u Zvezdu! Navaro ne dolazi sam u Beograd...

Prvak Evrope stiže u Zvezdu! Navaro ne dolazi sam u Beograd...

Kurir pre 4 sati
Iskusni Španac dolazi u Beograd posle sjajnih rezultata u Unikahi iz Malage, ali, u prestonicu Srbije neće doći sam, pošto dovodi i svog čoveka od poverenja. Naime, kako piše španski portal "Malage hoy", Ibon Navaro je odlučio da sa sobom u Beograd… »
Ibon Navaro u Zvezdu dovodi prvaka Evrope: Španac ne stiže sam u Beograd!

Ibon Navaro u Zvezdu dovodi prvaka Evrope: Španac ne stiže sam u Beograd!

Telegraf pre 6 sati
Sve je već rešeno, Zvezda će iduće sezone imati novog trenera, a to je Ibon Navaro. Iskusni Španac dolazi u Beograd posle sjajnih rezultata u Unikahi iz Malage, ali, u prestonicu Srbije neće doći sam, pošto dovodi i svog čoveka od poverenja. Naime, kako… »
Evropski šampion pomaže Navaru u Zvezdi

Evropski šampion pomaže Navaru u Zvezdi

Sportske.net pre 9 sati
Očekuje se da Crvena zvezda uskoro promoviše Španca Ibona Navara za svog novog trenera. Navaro u Beograd neće doći sam, a kako javlja "Malaga hoy" jedan od njegovih pomoćnika biće Alberto Miranda. Miranda je radio sa Navarom u prethodnom periodu koji su… »
Navaro ne dolazi sam: Evo koga Španac dovodi u Zvezdu

Navaro ne dolazi sam: Evo koga Španac dovodi u Zvezdu

Večernje novosti pre 9 sati
CRVENA zvezda je dogovorila dolazak Ibona Navara na klupu. Španski stručnjak neće stići sam u Beograd. FOTO: Acero / PsnewZ / Profimedia Kako navodi "Malaga hoy", španski košarkaški stručnjak želi u štabu da ima dobro poznatog saradnika. U pitanju je… »

Vesti dana »