Povezane vesti

Za jedno kolo smo dobili bakšiš 30 hiljada evra: Naš poznati harmonikaš šokira - "Zvali su me da u Dubai da nastupam na jahti"…

Za jedno kolo smo dobili bakšiš 30 hiljada evra: Naš poznati harmonikaš šokira - "Zvali su me da u Dubai da nastupam na jahti"…

Večernje novosti pre 4 sati
Harmonikaš Borko Radivojević prisetio se jednog nastupa koji je odlučio da odbije, uprkos atraktivnoj ponudi. Foto: Privatna arhiva Godinama unazad važi za muzičara koji je svirao na najvećim veseljima, uz najpoznatije pevače i pred publikom širom sveta… »
"Kolege se nisu dobro provele": Za kolo u Berlinu Borko uzeo 30.000 evra, a na ovaj nastup nije hteo da ode

"Kolege se nisu dobro provele": Za kolo u Berlinu Borko uzeo 30.000 evra, a na ovaj nastup nije hteo da ode

Mondo pre 6 sati
Borko Radivojević, jedan od naših najpoznatijih harmonikaša, godinama važi za muzičara koji je svirao na najvećim veseljima, uz najpoznatije pevače i pred publikom širom sveta. Radivojević je otkrio i da je jednom za samo jedno kolo uzet bakšiš veći od… »
"Za jedno kolo smo dobili bakšiš 30.000 evra" Naš poznati harmonikaš šokira: Zvali su me da u Dubai da nastupam na jahti

"Za jedno kolo smo dobili bakšiš 30.000 evra" Naš poznati harmonikaš šokira: Zvali su me da u Dubai da nastupam na jahti

Kurir pre 6 sati
Harmonikaš Borko Radivojević prisetio se jednog nastupa koji je odlučio da odbije, uprkos atraktivnoj ponudi. Godinama unazad važi za muzičara koji je svirao na najvećim veseljima, uz najpoznatije pevače i pred publikom širom sveta. Ipak, jednu "tezgu"… »
"Odbio sam da pevam jer su..." Borko Radivojević o poslovnim ponudama: Ovo je bio njegov najveći bakšiš

"Odbio sam da pevam jer su..." Borko Radivojević o poslovnim ponudama: Ovo je bio njegov najveći bakšiš

Telegraf pre 6 sati
Borko Radivojević, jedan od naših najpoznatijih harmonikaša, godinama važi za muzičara koji je svirao na najvećim veseljima, uz najpoznatije pevače i pred publikom širom sveta. U iskrenom razgovoru govorio je o najtežem periodu kroz koji prolazi nakon… »
"Za jedno kolo smo uzeli 30.000 evra": Borko Radivojević pričao o bakšišu i otkrio da je zbog svog velikog straha odbio da…

"Za jedno kolo smo uzeli 30.000 evra": Borko Radivojević pričao o bakšišu i otkrio da je zbog svog velikog straha odbio da…

Nova pre 7 sati
Harmonikaš Borko Radivojević progovorio je o poslovnim i privatnim izazovima. Kako kaže, smrt oca ga je zatekla potpuno nespremnog, a ni nakon dva meseca još uvek nije uspeo da prihvati činjenicu da ga više nema. "Niko nije mogao da nasluti da će do toga… »
"Odbio sam da pevam jer su tražili da odem na jahtu" Borko Radivojević progovorio o poslu, pokrenuo i AI platformu za harmoniku…

"Odbio sam da pevam jer su tražili da odem na jahtu" Borko Radivojević progovorio o poslu, pokrenuo i AI platformu za harmoniku…

Blic pre 8 sati
Za jedno kolo u Berlinu, pao je bakšiš od preko 30.000 evra. Incident sa Đanijem se odigrao pred svima, pa je pojasnio šta se desilo. Borko Radivojević, jedan od naših najpoznatijih harmonikaša, godinama važi za muzičara koji je svirao na najvećim… »

Vesti dana »