Повезане вести
"Муж је више бринуо што нећу имати дојке, него да ли сам здрава": Хорор прича славне глумице, после овога уследио развод
Мондо 04.06.2026
Током гостовања у подкасту "Тхе Персон Вхо Белиевед ин Ме", глумица Шерон Стоун открила је непознате детаље о драматичној здравственој кризи због које је морала да се подвргне изузетно инвазивном хируршком захвату. "Имала сам… »
"Доктор је рекао да је ситуација веома озбиљна": Шерон Стоун причала о борби са тумором и открила како је једна реакција…
Нова 04.06.2026
Глумица Шерон Стоун говорила је о једном од најтежих периода свог живота. У разговору за подкаст „Тхе Персон Вхо Белиевед Ин Ме“, Шерон Стоун се присетила тренутка када су јој лекари саопштили забрињавајуће налазе након прегледа… »
Шерон Стоун о бруталном нападу: "Претукли су ме с леђа, завршила сам без свести"
Б92 04.06.2026
Приликом гостовања у подкасту "Тхе Персон Вхо Белиевед ин Ме", који је водио дописник ЦБС-а Дејвид Бегно, Шерон Стоун говорила је о нападу који је доживела пре око 10 година. "Заправо нисам знала шта ми се догодило све до десет… »
"Тумор је био већи од целе моје леве дојке": Шерон Стоун открила непознате детаље о двострукој масектомији
Курир 04.06.2026
Током гостовања у подкасту "Тхе Персон Вхо Белиевед ин Ме", прослављена холивудска звезда Шерон Стоун открила је непознате детаље о драматичној здравственој кризи због које је морала да се подвргне изузетно инвазивном… »
Вести дана »
Пожари у Србији: Наставак тешке борбе и долазак међународних хеликоптера
Наслови.аи пре 28 минутајош 106 повезаних
САД увеле царине од 50 одсто на канадску робу, Отава најављује реципрочне мере
Наслови.аи пре 58 минутајош 25 повезаних
Отворена "Нушићијада", градом одјекивали звиждуци и "пумпај": Селаковић није смео на бину, па се огласио из кафане ФОТО/ВИДЕО
Нова пре 9 сатијош 7 повезаних
Временска прогноза и метеоаларми: Сунчано и топло време уз краће освежење на северу
Наслови.аи пре 1 сатјош 37 повезаних
Тренеру Хетафеа Партизан у другом плану: "Најважнија ствар је лига, ове сезоне смо..."
Телеграф пре 1 сатјош 34 повезане