Povezane vesti

"Muž je više brinuo što neću imati dojke, nego da li sam zdrava": Horor priča slavne glumice, posle ovoga usledio razvod

"Muž je više brinuo što neću imati dojke, nego da li sam zdrava": Horor priča slavne glumice, posle ovoga usledio razvod

Mondo pre 4 sati
Tokom gostovanja u podkastu "The Person Who Believed in Me", glumica Šeron Stoun otkrila je nepoznate detalje o dramatičnoj zdravstvenoj krizi zbog koje je morala da se podvrgne izuzetno invazivnom hirurškom zahvatu. "Imala sam tumore na dojkama, i jedan… »
"Doktor je rekao da je situacija veoma ozbiljna": Šeron Stoun pričala o borbi sa tumorom i otkrila kako je jedna reakcija…

"Doktor je rekao da je situacija veoma ozbiljna": Šeron Stoun pričala o borbi sa tumorom i otkrila kako je jedna reakcija…

Nova pre 5 sati
Glumica Šeron Stoun govorila je o jednom od najtežih perioda svog života. U razgovoru za podkast „The Person Who Believed In Me“, Šeron Stoun se prisetila trenutka kada su joj lekari saopštili zabrinjavajuće nalaze nakon pregleda grudi. Kako je… »
Šeron Stoun o brutalnom napadu: "Pretukli su me s leđa, završila sam bez svesti"

Šeron Stoun o brutalnom napadu: "Pretukli su me s leđa, završila sam bez svesti"

B92 pre 6 sati
Prilikom gostovanja u podkastu "The Person Who Believed in Me", koji je vodio dopisnik CBS-a Dejvid Begno, Šeron Stoun govorila je o napadu koji je doživela pre oko 10 godina. "Zapravo nisam znala šta mi se dogodilo sve do deset godina kasnije, jer sam… »
"Tumor je bio veći od cele moje leve dojke": Šeron Stoun otkrila nepoznate detalje o dvostrukoj masektomiji

"Tumor je bio veći od cele moje leve dojke": Šeron Stoun otkrila nepoznate detalje o dvostrukoj masektomiji

Kurir pre 7 sati
Tokom gostovanja u podkastu "The Person Who Believed in Me", proslavljena holivudska zvezda Šeron Stoun otkrila je nepoznate detalje o dramatičnoj zdravstvenoj krizi zbog koje je morala da se podvrgne izuzetno invazivnom hirurškom zahvatu. "Imala sam… »

Vesti dana »