Повезане вести
"Муж је више бринуо што нећу имати дојке, него да ли сам здрава": Хорор прича славне глумице, после овога уследио развод
Мондо пре 20 дана
Током гостовања у подкасту "Тхе Персон Вхо Белиевед ин Ме", глумица Шерон Стоун открила је непознате детаље о драматичној здравственој кризи због које је морала да се подвргне изузетно инвазивном хируршком захвату. "Имала сам… »
"Доктор је рекао да је ситуација веома озбиљна": Шерон Стоун причала о борби са тумором и открила како је једна реакција…
Нова пре 20 дана
Глумица Шерон Стоун говорила је о једном од најтежих периода свог живота. У разговору за подкаст „Тхе Персон Вхо Белиевед Ин Ме“, Шерон Стоун се присетила тренутка када су јој лекари саопштили забрињавајуће налазе након прегледа… »
Шерон Стоун о бруталном нападу: "Претукли су ме с леђа, завршила сам без свести"
Б92 пре 20 дана
Приликом гостовања у подкасту "Тхе Персон Вхо Белиевед ин Ме", који је водио дописник ЦБС-а Дејвид Бегно, Шерон Стоун говорила је о нападу који је доживела пре око 10 година. "Заправо нисам знала шта ми се догодило све до десет… »
"Тумор је био већи од целе моје леве дојке": Шерон Стоун открила непознате детаље о двострукој масектомији
Курир пре 20 дана
Током гостовања у подкасту "Тхе Персон Вхо Белиевед ин Ме", прослављена холивудска звезда Шерон Стоун открила је непознате детаље о драматичној здравственој кризи због које је морала да се подвргне изузетно инвазивном… »
Вести дана »
Чудо на Мундијалу: Јужна Африка је у нокаут фази, Мексико перфектан у групи
Нова пре 5 минутајош 36 повезаних
Сјајна увертира пред почетак Вимблдона! Синер победио Норија у егзибиционом мечу пред почетак Грен слема!
Курир пре 3 сатајош 4 повезане
Шта је норовирус због кога је Лидл повукао органске замрзнуте јагоде?
Данас пре 7 сатијош 1 повезана
Хазири: Вјоса Османи једини кандидат за председника Косова испред ДСК
Данас пре 9 сатијош 1 повезана