Povezane vesti
Detalji šok otmice kod Arene! Tukli ga, pa gepekovali, uhapšeni samo pet minuta kasnije!
Telegraf pre 3 sata
"Čuo sam sirene i video da je nekakva akcija. Nisam znao da love otmičare", ispričao je za 24sata.hr čitalac iz Trokuta, novozagrebačkog naselja udaljenog otprilike 2 kilometra od Arene gde su u četvrtak popodne oteli čoveka usred bela dana! Mlatili su… »
Muškarac pretučen i otet usred dana: horor u Zagrebu, ugurali ga u gepek pa pobegli
Mondo pre 4 sati
Ispred zagrebačkog Arena centra četvorica muškaraca napala su čoveka i nasilno ga ugurala u prtljažnik automobila. "Tukli su ga, pa ugurali u gepek, a onda su se odvezli u pravcu Lidla. Policija je odmah izašla na teren. Mislim da je prolaznik koji je… »
Užas pred Zagrebačkom arenom! Četvorica tukla, pa otela muškarca usred bela dana - dok je dozivao upomoć, ugurali ga u…
Kurir pre 4 sati
Ispred zagrebačke Arene četvorica muškaraca napala su čoveka i nasilno ga ugurali u prtljažnik automobila. "Tukli su ga pa ugurali u gepek, a onda su se odvezli u smeru Lidla. Policija je odmah izašla na teren. Mislim da je prolaznik koji je sve vidio… »
Oteli ga usred dana ispred Arene, utrpali u gepek i pobegli! Šok-snimak otmice u Zagrebu
Telegraf pre 5 sati
Ispred zagrebačkog Arena Centra četvorica muškaraca napala su čoveka te ga nasilno ugurali u prtljažnik automobila. "Tukli su ga pa ugurali u gepek, a onda su se odvezli u smeru Lidla. Policija je odmah izašla na teren. Mislim da je prolaznik koji je sve… »
(Video) Pretukli ga, pa ga vukli ulicom i strpali u gepek Filmska otmica pred brojnim građanima u blizini poznatog centra…
Blic pre 6 sati
Incident se dogodio pred šokiranim prolaznicima, ali niko nije reagovao. Zahvaljujući prolazniku, policija je ubrzo dobila podatke o registarskim tablicama automobila. Ispred zagrebačkog Arena centra - četvorica muškaraca napala je muškarca i na silu ga… »
Vesti dana »
Makron u Crnoj Gori odao poštu poginulom srpskom vojniku UNIFIL-a u Libanu
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Vučić: Nisam znao za čarter let koji je iz Tivta vraćen u Beograd, molim da se ne zadržavaju državljani Crne Gore na granici
Danas pre 2 satajoš 3 povezane
Fon der Lajen u Tivtu: Samit posvećen sledećem poglavlju evrointegracija Zapadnog Balkana
Danas pre 3 satajoš 1 povezana