Povezane vesti

Detalji šok otmice kod Arene! Tukli ga, pa gepekovali, uhapšeni samo pet minuta kasnije!

Detalji šok otmice kod Arene! Tukli ga, pa gepekovali, uhapšeni samo pet minuta kasnije!

Telegraf pre 3 sata
"Čuo sam sirene i video da je nekakva akcija. Nisam znao da love otmičare", ispričao je za 24sata.hr čitalac iz Trokuta, novozagrebačkog naselja udaljenog otprilike 2 kilometra od Arene gde su u četvrtak popodne oteli čoveka usred bela dana! Mlatili su… »
Muškarac pretučen i otet usred dana: horor u Zagrebu, ugurali ga u gepek pa pobegli

Muškarac pretučen i otet usred dana: horor u Zagrebu, ugurali ga u gepek pa pobegli

Mondo pre 4 sati
Ispred zagrebačkog Arena centra četvorica muškaraca napala su čoveka i nasilno ga ugurala u prtljažnik automobila. "Tukli su ga, pa ugurali u gepek, a onda su se odvezli u pravcu Lidla. Policija je odmah izašla na teren. Mislim da je prolaznik koji je… »
Užas pred Zagrebačkom arenom! Četvorica tukla, pa otela muškarca usred bela dana - dok je dozivao upomoć, ugurali ga u…

Užas pred Zagrebačkom arenom! Četvorica tukla, pa otela muškarca usred bela dana - dok je dozivao upomoć, ugurali ga u…

Kurir pre 4 sati
Ispred zagrebačke Arene četvorica muškaraca napala su čoveka i nasilno ga ugurali u prtljažnik automobila. "Tukli su ga pa ugurali u gepek, a onda su se odvezli u smeru Lidla. Policija je odmah izašla na teren. Mislim da je prolaznik koji je sve vidio… »
Oteli ga usred dana ispred Arene, utrpali u gepek i pobegli! Šok-snimak otmice u Zagrebu

Oteli ga usred dana ispred Arene, utrpali u gepek i pobegli! Šok-snimak otmice u Zagrebu

Telegraf pre 5 sati
Ispred zagrebačkog Arena Centra četvorica muškaraca napala su čoveka te ga nasilno ugurali u prtljažnik automobila. "Tukli su ga pa ugurali u gepek, a onda su se odvezli u smeru Lidla. Policija je odmah izašla na teren. Mislim da je prolaznik koji je sve… »
(Video) Pretukli ga, pa ga vukli ulicom i strpali u gepek Filmska otmica pred brojnim građanima u blizini poznatog centra…

(Video) Pretukli ga, pa ga vukli ulicom i strpali u gepek Filmska otmica pred brojnim građanima u blizini poznatog centra…

Blic pre 6 sati
Incident se dogodio pred šokiranim prolaznicima, ali niko nije reagovao. Zahvaljujući prolazniku, policija je ubrzo dobila podatke o registarskim tablicama automobila. Ispred zagrebačkog Arena centra - četvorica muškaraca napala je muškarca i na silu ga… »

Vesti dana »