Povezane vesti
"Otišla sam mu na vrata da njegovoj ženi sve kažem" Našu pevačicu ucenjivao kolega: "Ako hoću da imam posao, moram da legnem…
Blic pre 29 dana
Zbog takvog ponašanja kolega došla je do teške situacije bez novca i hrane. S Andrijom se upoznala kroz posao i njihova veza je razvijena spontano, bez namjernog udvaranja. Mala Cana izazvala je veliku pažnju javnosti zbog braka sa 41 godinu starijim… »
"Rekao mi je da moram da spavam sa njim ako Hoću posao, a onda sam sve rekla njegovoj ženi" Pevačica preživela horor, sada…
Kurir pre 29 dana
Mala Cana izazvala je veliku pažnju javnosti zbog braka sa 41 godinu starijim kolegom Andrijom Bajićem. Pevačica je u intervjuu koji je nedavno dala za medije govorila o detaljima svog života i otkrila da je imala neprijatne situacije sa kolegama. - Hoću… »
Vesti dana »
Putin se umiljava Trampu: "Oni imaju dobru ličnu hemiju": Oglasila se i ruska ambasada, šef Kremlja hvali istorijsko savezništvo sa Amerikom
Blic pre 2 satajoš 23 povezane
"Vračarci" mu radili o glavi, preživeo čak 11 atentata: Ko je uhapšeni vođa navijača Alibeg - "čovek je neuništiv, kao hijena" (foto, video)
Kurir pre 1 satjoš 21 povezana
Sudija koji je Hrvatskoj poništio gol protiv Portugala izbačen sa Mundijala! Kolina ga poslao kući, za njega je Svetsko prvenstvo završeno!
Kurir pre 21 minutajoš 67 povezanih
"Sto puta je tukao, ali niko nije reagovao": Sin monstrum izbo majku, novi detalji ubistva u Prokuplju
Mondo pre 16 minutajoš 30 povezanih