Povezane vesti

Prepirke na suđenju Belivuku: Lalić prozivao vlasnika kuće strave, Miljković u porukama prepoznao svoj glas

Prepirke na suđenju Belivuku: Lalić prozivao vlasnika kuće strave, Miljković u porukama prepoznao svoj glas

Telegraf pre 6 sati
Miljković prepoznao svoj glas u svim porukama. Suđenje navodnom kriminalnom klanu Veljka Belivuka i marka Miljkovića nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem dodatne "Skaj" komunikacije koju je tražilo tužilaštvo, kao i iznošenjem… »
U sudu poruke Hrvatina i Duška Roganovića! Brinuo da neko ne "propeva", pa sam postao okrivljeni saradnik

U sudu poruke Hrvatina i Duška Roganovića! Brinuo da neko ne "propeva", pa sam postao okrivljeni saradnik

Telegraf pre 7 sati
Brinuo da Spasojević ne progovori. Suđenje navodnom kriminalnom klanu Veljka Belivuka i marka Miljkovića nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem dodatne "Skaj" komunikacije koju je tražilo tužilaštvo, kao i iznošenjem primedbi za… »
"Brate, samo da ćute i da niko ne progovori, kuća je sigurna": Svedok-saradnik iz Belivukovog klana sa kavčanima planirao…

"Brate, samo da ćute i da niko ne progovori, kuća je sigurna": Svedok-saradnik iz Belivukovog klana sa kavčanima planirao…

Kurir pre 9 sati
Bojan Hrvatin, pripadnik klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, koji je uhapšen pet meseci posle njih, prema presretnutim Skaj porukama koje su danas izvedene kao dokaz u Specijalnom sudu u Beogradu, na dan hapšenja vođa klana 4. februara 2021., kao i… »
"Bio je smeće! Da ga nisu ubili Škaljarci, veruj da bismo mi" Šok poruke Marka Miljkovića o likvidaciji Aleksandra Stankovića…

"Bio je smeće! Da ga nisu ubili Škaljarci, veruj da bismo mi" Šok poruke Marka Miljkovića o likvidaciji Aleksandra Stankovića…

Kurir pre 20 sati
Na suđenju klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u Specijalnom sudu u Beogradu izvedene su poruke, među kojima je navodno i Miljkovićeva poruka vezana za ubijenog Aleksandra Stankovića, poznatog pod nadimkom Sale Mutavi. Među jezivim Miljkovićevim… »

Vesti dana »