Povezane vesti
Tramp: Nije nam potreban sporazum sa Iranom da bismo dobili obogaćeni uranijum
Sputnik pre 20 minuta
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da Vašingtonu nije potreban sporazum sa Iranom da bi dobio obogaćeni uranijum iz te zemlje. Tramp je takođe kazao da ne želi da se sastane sa iranskim vrhovnim vođom Modžtabom Hamnejem, ali da je, ako… »
"Ako se desi, ja bih pokazao poštovanje" Tramp: Nije nam potreban sporazum sa Iranom da bismo dobili obogaćeni uranijum
Večernje novosti pre 21 minuta
AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je sinoć da Vašingtonu nije potreban sporazum sa Iranom da bi dobio obogaćeni uranijum iz te zemlje. Foto: JHG/Alamy/Mohd Izzuan Roslan/Alamy/Profimedia, Depositphotos/mbangemann “Mogli bismo da ga dobijemo odmah… »
Politika pre 6 sati
„Ako se to desi da se sastanem sa iranskim vrhovnim vođom Modžtabom Hamneijem, ja bih pokazao poštovanje”– poručio je američki predsednik. VAŠINGTON – Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da Vašingtonu nije potreban sporazum sa Iranom da bi… »
Kurir pre 7 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da Vašingtonu nije potreban sporazum sa Iranom da bi dobio obogaćeni uranijum iz te zemlje. “Mogli bismo da ga dobijemo odmah. Ne mislim da bi mogli da nas zaustave kada bismo mi želeli da ga dobijemo… »
Vesti dana »
Pretežno sunčano i toplije, u večernjim satima naoblačenje i kiša
N1 Info pre 25 minutajoš 11 povezanih
U saobraćajnoj nezgodi u Ruzveltovoj ulici povređeni tinejdžer i muškarac
Euronews pre 20 minutajoš 10 povezanih
Skupština: Usvojeni Izveštaji o radu BIA i Izveštaji o stanju bezbednosti u Republici
RTV pre 1 satjoš 2 povezane