Povezane vesti
Tramp tvrdi da mu ne treba sporazum da bi uzeo uranijum iz Irana, Teheran poručuje, nećemo rat, ali smo spremni
NIN pre 28 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da Vašingtonu nije potreban sporazum sa Iranom da bi dobio obogaćeni uranijum iz te zemlje. “Mogli bismo da ga dobijemo odmah. Ne mislim da bi mogli da nas zaustave kada bismo mi želeli da ga dobijemo, ali nema… »
Tramp: "Ako SAD i Iran potpišu sporazum, moguće da ću se sastati sa ajatolahom Modžatobom Hamenijem"
Blic pre 28 dana
Tramp je rekao da ne želi sastanak sa iranskim vrhovnim vođom Modžtabom Hamneijem, osim ako ne postignu dogovor. U slučaju postizanja sporazuma, Tramp je spreman da pokaže poštovanje prema iranskom lideru. Američki predsednik Donald Tramp izjavio je… »
"Ako se desi, ja bih pokazao poštovanje" Tramp: Nije nam potreban sporazum sa Iranom da bismo dobili obogaćeni uranijum
Večernje novosti pre 29 dana
AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je sinoć da Vašingtonu nije potreban sporazum sa Iranom da bi dobio obogaćeni uranijum iz te zemlje. Foto: JHG/Alamy/Mohd Izzuan Roslan/Alamy/Profimedia, Depositphotos/mbangemann “Mogli bismo da ga dobijemo odmah… »
Tramp: Nije nam potreban sporazum sa Iranom da bismo dobili obogaćeni uranijum
Politika pre 29 dana
„Ako se to desi da se sastanem sa iranskim vrhovnim vođom Modžtabom Hamneijem, ja bih pokazao poštovanje”– poručio je američki predsednik. VAŠINGTON – Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da Vašingtonu nije potreban sporazum sa Iranom da bi… »
Tramp: Nije nam potreban sporazum sa Iranom da bismo dobili obogaćeni uranijum
Kurir pre 29 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da Vašingtonu nije potreban sporazum sa Iranom da bi dobio obogaćeni uranijum iz te zemlje. “Mogli bismo da ga dobijemo odmah. Ne mislim da bi mogli da nas zaustave kada bismo mi želeli da ga dobijemo… »
Vesti dana »
Ceo svet priča o Mesiju i "kršenju pravila" na Mundijalu: Lionel bio lukav, a mreže bruje, evo o čemu se radi
Telegraf pre 3 minutajoš 46 povezanih
Burna noć u Beogradu: Teško povređen mladić, pao s kamiona, tri saobraćajke s lakše povređenima
Nova pre 48 minutajoš 8 povezanih
Bratunac – 34 godine tuge i sećanja na 3.267 ubijenih Srba; liturgiju služi patrijarh Porfirije
RTS pre 1 satjoš 7 povezanih
Umalo najveće iznenađenje Mundijala: Argentina posle produžetaka pobedila Zelenortska Ostrva
Nedeljnik pre 6 satijoš 15 povezanih