Повезане вести
"Била сам Роџеров фан, сад се молим да Ђоковић што дуже игра": Маја је у финалу Ролан Гароса и обожава Новака
Мондо 05.06.2026
Маја Хвалињска играће у финалу Ролан Гароса. У суботу од 15 часова ће се наћи на стадиону "Филип Шатрије" против Мире Андрејеве (Русија). Пољска тенисерка је пре тог меча на конференцији открила да је некада навијала за Роџера… »
Нова тениска сензација обожава Новака: Молим се да Ђоковић продужи каријеру
Данас 05.06.2026
Пољска тенисерка Маја Хвалинска начинила је прворазредно изненађење пласманом у финале Ролан Гароса. Хвалинска је постала друга играчица у историји тениса која је изборила пласман у финале, а да је такмичење на гренд слему… »
"Само се молим да Новак настави да игра"
Нова 05.06.2026
Маја Хвалинска, ауторка највеће сензације на овогодишњем Ролан Гаросу, а потенцијално и у целој тениској историји ако подигне трофеј, привукла је огромну пажњу јавности. Пољакиња на конференцији за медије није крила ко су јој… »
Направила сензацију на РГ, па поручила: "Молим се да Новак настави да игра"
Спортске.нет 05.06.2026
Маја Хвалинска је изненађење турнира, које је из квалификација стигло до финала Ролан Гароса. Многи фаворити су испали, међу њима и Новак Ђоковић, о ком је Пољакиња причала на конференцији за медије. "Прво сам била навијач… »
"Само се молим да Новак настави да игра..." Највеће изненађење Ролан Гароса након пласмана у финале
Вечерње новости 05.06.2026
Пољска тенисерка, Маја Хвалинска, аутор је највећег изненађења пошто је као квалификанткиња сјајним партијама на Ролан Гаросу изборила пласман у финале и борбу за трофеј. ФОТО: Тањуг/АП Пхото/Тхибаулт Цамус На конференцији за… »
Највећа сензација Ролан Гароса је била највећи фан Роџера Федерера: "Сада се молим да Новак Ђоковић..."
Телеграф 05.06.2026
Победом против Рускиње Дијане Шнајдер, тренутно 114. тенисерка света Маја Хвалинска обезбедила је историјско финале Ролан Гароса, где ће за пехар играти против Мире Андрејеве из Русије. Од понедељка макар 21. на листи је на… »
Хвалинска: Само се молим да Ђоковић настави да игра, да га гледам
Спорт клуб 05.06.2026
Маја Хвалинска, аутор највеће сензације на Ролан Гаросу, можда и целе године – ако освоји титулу – на конференцији за медије није крила ко су њени узори. – Прво сам била навијач број један Роџера Федерера. Када сам почела да… »
Вести дана »
Како ВЈТ објављује личне податке и тако црта мету на чело новинара
Цензоловка пре 2 сатајош 67 повезаних
Ђурић: Отварање стратешког дијалога историјски искорак у односима Србије и САД
Бета пре 1 сатјош 41 повезана