Povezane vesti
Nova teniska senzacija obožava Novaka: Molim se da Đoković produži karijeru
Danas pre 2 sata
Poljska teniserka Maja Hvalinska načinila je prvorazredno iznenađenje plasmanom u finale Rolan Garosa. Hvalinska je postala druga igračica u istoriji tenisa koja je izborila plasman u finale, a da je takmičenje na grend slemu počela u kvalifikacijama… »
"Samo se molim da Novak nastavi da igra"
Nova pre 4 sati
Maja Hvalinska, autorka najveće senzacije na ovogodišnjem Rolan Garosu, a potencijalno i u celoj teniskoj istoriji ako podigne trofej, privukla je ogromnu pažnju javnosti. Poljakinja na konferenciji za medije nije krila ko su joj inspiracija i uzori koji… »
Napravila senzaciju na RG, pa poručila: "Molim se da Novak nastavi da igra"
Sportske.net pre 4 sati
Maja Hvalinska je iznenađenje turnira, koje je iz kvalifikacija stiglo do finala Rolan Garosa. Mnogi favoriti su ispali, među njima i Novak Đoković, o kom je Poljakinja pričala na konferenciji za medije. "Prvo sam bila navijač broj jedan Rodžera… »
"Samo se molim da Novak nastavi da igra..." Najveće iznenađenje Rolan Garosa nakon plasmana u finale
Večernje novosti pre 3 sata
Poljska teniserka, Maja Hvalinska, autor je najvećeg iznenađenja pošto je kao kvalifikantkinja sjajnim partijama na Rolan Garosu izborila plasman u finale i borbu za trofej. FOTO: Tanjug/AP Photo/Thibault Camus Na konferenciji za medije otkrila je ko su… »
Najveća senzacija Rolan Garosa je bila najveći fan Rodžera Federera: "Sada se molim da Novak Đoković..."
Telegraf pre 5 sati
Pobedom protiv Ruskinje Dijane Šnajder, trenutno 114. teniserka sveta Maja Hvalinska obezbedila je istorijsko finale Rolan Garosa, gde će za pehar igrati protiv Mire Andrejeve iz Rusije. Od ponedeljka makar 21. na listi je na konferenciji za medije… »
Hvalinska: Samo se molim da Đoković nastavi da igra, da ga gledam
Sport klub pre 6 sati
Maja Hvalinska, autor najveće senzacije na Rolan Garosu, možda i cele godine – ako osvoji titulu – na konferenciji za medije nije krila ko su njeni uzori. – Prvo sam bila navijač broj jedan Rodžera Federera. Kada sam počela da igram, sve se vrtelo oko… »
Vesti dana »
Hitna u Kragujevcu i u četvrtak imala mnogo intervencija na javnom mestu
Glas Šumadije pre 1 satjoš 26 povezanih
Velike kolone vernika ispred Hrama, Časni Pojas Presvete Bogorodice se sutra vraća na Svetu Goru
N1 Info pre 1 satjoš 22 povezane