Povezane vesti
Kineska ambasada odbacila navode Velike Britanije o špijunskoj pretnji
Beta pre 4 sati
Kineska ambasada u Velikoj Britaniji odbacila je optužbe o navodnoj "kineskoj špijunskoj pretnji", koje je iznela britanska bezbednosna služba MI5 zajedno sa obaveštajnim agencijama zemalja članica saveza "Pet očiju", ocenivši ih kao "potpuno izmišljene… »
Serbian News Media pre 4 sati
Kineska ambasada u Velikoj Britaniji odbacila je optužbe o navodnoj „kineskoj špijunskoj pretnji“, koje je iznela britanska bezbednosna služba MI5 zajedno sa obaveštajnim agencijama zemalja članica saveza „Pet očiju“, ocenivši ih kao „potpuno izmišljene… »
Radio sto plus pre 3 sata
U saopštenju objavljenom u četvrtak, portparol kineske ambasade naveo je da je savez “Pet očiju” najveća obaveštajna mreža na svetu i optužio njegove članice za dugogodišnje sprovođenje obimnih špijunskih i obaveštajnih aktivnosti širom sveta. “Pozivamo… »
Pravo u centar pre 4 sati
Kineska ambasada u Velikoj Britaniji odbacila je optužbe o navodnoj „kineskoj špijunskoj pretnji“, koje je iznela britanska bezbednosna služba MI5 zajedno sa obaveštajnim agencijama zemalja članica saveza „Pet očiju“, ocenivši ih kao „potpuno izmišljene… »
Kineska ambasada odbacila navode Velike Britanije o „špijunskoj pretnji“
Kurir pre 4 sati
Kineska ambasada odbacila navode Velike Britanije o „špijunskoj pretnji“
Mondo pre 4 sati
KMG) -- Kineska ambasada u Velikoj Britaniji odbacila je optužbe o navodnoj „kineskoj špijunskoj pretnji“, koje je iznela britanska bezbednosna služba MI5 zajedno sa obaveštajnim agencijama zemalja članica saveza „Pet očiju“, ocenivši ih kao „potpuno… »
Vesti dana »
Užas kod Vukovog spomenika: Tinejdžer (16) bez dozvole seo na motor, lekari mu se bore za život
Telegraf pre 38 minutajoš 26 povezanih
Velike kolone vernika ispred Hrama, Časni Pojas Presvete Bogorodice se sutra vraća na Svetu Goru
Glas Zaječara pre 53 minutajoš 22 povezane