Povezane vesti
Kineska ambasada odbacila navode Velike Britanije o špijunskoj pretnji
Beta pre 29 dana
Kineska ambasada u Velikoj Britaniji odbacila je optužbe o navodnoj "kineskoj špijunskoj pretnji", koje je iznela britanska bezbednosna služba MI5 zajedno sa obaveštajnim agencijama zemalja članica saveza "Pet očiju", ocenivši ih kao "potpuno izmišljene… »
Serbian News Media pre 29 dana
Kineska ambasada u Velikoj Britaniji odbacila je optužbe o navodnoj „kineskoj špijunskoj pretnji“, koje je iznela britanska bezbednosna služba MI5 zajedno sa obaveštajnim agencijama zemalja članica saveza „Pet očiju“, ocenivši ih kao „potpuno izmišljene… »
Radio sto plus pre 29 dana
U saopštenju objavljenom u četvrtak, portparol kineske ambasade naveo je da je savez “Pet očiju” najveća obaveštajna mreža na svetu i optužio njegove članice za dugogodišnje sprovođenje obimnih špijunskih i obaveštajnih aktivnosti širom sveta. “Pozivamo… »
Pravo u centar pre 29 dana
Kineska ambasada u Velikoj Britaniji odbacila je optužbe o navodnoj „kineskoj špijunskoj pretnji“, koje je iznela britanska bezbednosna služba MI5 zajedno sa obaveštajnim agencijama zemalja članica saveza „Pet očiju“, ocenivši ih kao „potpuno izmišljene… »
Kineska ambasada odbacila navode Velike Britanije o „špijunskoj pretnji“
Mondo pre 29 dana
KMG) -- Kineska ambasada u Velikoj Britaniji odbacila je optužbe o navodnoj „kineskoj špijunskoj pretnji“, koje je iznela britanska bezbednosna služba MI5 zajedno sa obaveštajnim agencijama zemalja članica saveza „Pet očiju“, ocenivši ih kao „potpuno… »
Kineska ambasada odbacila navode Velike Britanije o „špijunskoj pretnji“
Kurir pre 29 dana
Vesti dana »
Porfirije u Bratuncu: Ne smemo zaboraviti nevine žrtve, ali ni izgubiti veru, ljubav i istinu
Sputnik pre 3 minutajoš 20 povezanih
Uhapšen naoružani begunac u Novom Sadu za kojim je bilo raspisano više potraga i poternica: Policija pronašla pištolj, pancir, municiju, falsifikovanu vozačku dozvolu
Nova pre 38 minutajoš 19 povezanih
Nestor Lorenco: Zadovoljan sam plasmanom u osminu finala Svetskog prvenstva
Politika pre 13 minutajoš 62 povezane
Vučić obišao radove na izgradnji deonice brze saobraćajnice "Osmeh Vojvodine"
Insajder pre 13 minutajoš 17 povezanih
Putin se umiljava Trampu: "Oni imaju dobru ličnu hemiju": Oglasila se i ruska ambasada, šef Kremlja hvali istorijsko savezništvo sa Amerikom
Blic pre 33 minutajoš 17 povezanih