Povezane vesti
"Imala sam 40 kg, bila sam u teškom psihičkom stanju" Pre dolaska u "Lazu" Mina prošla težak period zbog ovoga
Telegraf pre 21 dana
Pevačica Mina Kostić nalazi se ovih dana u psihijatrijskoj ustanovi "Laza Lazarević" zbog psihičkih problema. Kako su preneli domaći mediji, pevačica je zbog agresivnog ponašanja stigla u ustanovu uz pratnju policije, a zadržana je zbog anksioznosti… »
"Imala sam 40 kg, bila sam u teškom psihičkom stanju" Mina Kostić je pre nego što je zadržana u "Lazi" prošla kroz težak…
Blic pre 21 dana
Mina je ranije prolazila kroz teške životne periode, uključujući emotivno zahtevnu vezu sa ženom koja ju je usvojila i koju je opisala kao manipulatora. Prema poslednjim informacijama, njeno stanje se stabilizovalo, prebačena je s intenzivne nege na… »
Dva puta intervenisala Hitna pomoć: Komšije otkrile šta se dešavalo u domu Mine Kostić: "To je odbila"
Blic pre 22 dana
Komšije su pozvale Hitnu pomoć nekoliko puta, ali je Mina u početku odbijala hospitalizaciju. Mina se sada oseća bolje i prebačena je na žensko odeljenje sa intezivne nege. Poznata pevačica Mina Kostić prolazi kroz težak period i trenutno se nalazi u… »
Hitna pomoć dva puta intervenisala, Mina Kostić odbijala pomoć: Otkriveno šta se dešavalo pre hospitalizacije
Mondo pre 22 dana
Pevačica Mina Kostić prolazi kroz veoma težak period u životu. Ona se već nekoliko dana nalazi u psihijatriskoj ustanovi "Dr Laza Lazarević" zbog, kako su pisali mediji, agresivnog ponašanja. Ona je tamo već treći dan, a prema saznanjima Kurira ona se… »
Dva puta intervenisala Hitna: Komšije otkrile, Mina pre hospitalizacije bila vidno uznemirena: "Odbijala je..."
Telegraf pre 22 dana
Pevačica Mina Kostić prolazi kroz veoma težak period u životu. Pevačica se već nekoliko dana nalazi u psihijatriskoj ustanovi "Dr Laza Lazarević" zbog, kako su pisali mediji, agresivnog ponašanja. Ona je tamo već treći dan, a prema saznanjima Kurira ona… »
Vesti dana »
RHMZ: Najtoplija Kikinda sa 36 stepeni, najhladnije na Kopaoniku – 21
Sputnik pre 6 minutajoš 34 povezane
Brod pogođen u Ormuskom moreuzu, pomorske vlasti podigle nivo pretnje
Bloomberg Adria pre 21 minutajoš 51 povezana
Razorni zemljotresi u Venecueli: Više od 900 mrtvih, desetine hiljada nestalih
BBC News pre 1 satjoš 27 povezanih
Otvorena nova deonica Moravskog koridora: "Vožnja je fantazija"; Vozači pohrlili da je isprobaju FOTO
B92 pre 1 satjoš 27 povezanih