Povezane vesti

Šokantno priznanje poznate glumice: "Prodavala sam drogu, pola sam sama potrošila"

Šokantno priznanje poznate glumice: "Prodavala sam drogu, pola sam sama potrošila"

Kurir pre 10 sati
U nedavnom gostovanju u podkastu Call Her Daddy, Kara Delevinj je priznala kako je njena borba započela prodajom droge kako bi finansirala sopstvenu zavisnost. "Pola bih prodala, a ostatak potrošila, tako da sam se u suštini drogirala besplatno"… »
"Mislila sam da mi je tata Bog, a mama đavo i da moram da je ubijem": Slavna manekenka progovorila o najcrnjim danima…

"Mislila sam da mi je tata Bog, a mama đavo i da moram da je ubijem": Slavna manekenka progovorila o najcrnjim danima…

Nova pre 16 sati
Manekenka Kara Delevinj progovorila je o privatnom životu, otkrivši detalje svoje zavisnosti od droga, kada je počela i kada je shvatila da ima problem. Danas je slavna manekenka i glumica u boljem stanju i započela je muzičku karijeru. Delevinj je… »

B92 pre 17 sati
Manekenka i glumica Kara Delevinj (33) otvoreno je govorila o borbi sa zavisnošću, otkrivši šokantne detalje iz svoje prošlosti, uključujući prodaju droge i teške psihotične epizode. U nedavnom gostovanju u podkastu Call Her Daddy, Kara Delevinj je… »

Vesti dana »