Povezane vesti
Počela prodaja ulaznica za koncert A$AP Rocky-ja: Svetska modna i muzička ikona nastupa 8. oktobra u Beogradskoj areni!
Kurir pre 2 sata
Beograd se zvanično našao na mapi jedne od najiščekivanijih svetskih turneja ove godine. Višestruko talentovani umetnik, preduzetnik, glumac i modna ikona, A$AP Rocky, nastupiće 8. oktobra u Beogradskoj areni, u organizaciji kompanija SKYMUSIC i Live… »
Počela prodaja ulaznica za koncert A$AP Rocky-ja: Svetska modna i muzička ikona nastupa 8. oktobra u Beogradskoj areni!
Mondo pre 3 sata
U okviru globalne turneje Don’t Be Dumb World Tour 2026, hip-hop megazvezda donosi audio-vizuelni spektakl u Srbiju. Prodaja ulaznica startovala danas u 9 časova na ASAPROCKY.COM, efinity.rs i ticket.rs! Beograd se zvanično našao na mapi jedne od… »
Počela prodaja ulaznica za koncert: A$AP Rocky, svetska modna i muzička ikona, nastupa 8. oktobra u Beogradskoj Areni!
Blic pre 6 sati
U okviru globalne turneje Don’t Be Dumb World Tour 2026, hip-hop megazvezda donosi audio-vizuelni spektakl u Srbiju. Prodaja ulaznica startovala danas u 9 časova na ASAPROCKY.COM, efinity.rs i ticket.rs! Beograd se zvanično našao na mapi jedne od… »
Počela prodaja ulaznica za koncert A$AP Rocky: Svetska modna i muzička ikona nastupa 8. oktobra u Beogradskoj areni
Euronews pre 5 sati
Počela prodaja ulaznica za koncert A$AP Rocky-ja: Svetska modna i muzička ikona nastupa 8. oktobra u Areni
Telegraf pre 6 sati
Počela prodaja ulaznica za koncert As$p Rocky-ja: Svetska modna i muzička ikona nastupa 8. oktobra u Beogradu
B92 pre 7 sati
Vesti dana »
Zajednički predlog Francuske i Nemačke šansa za Srbiju, ali sa Vučićem nema napretka ka EU
Glas Šumadije pre 27 minutajoš 32 povezane
Vučić: Srbija apsolutno za predlog Makrona i Merca o postepenoj integraciji u EU
RTV pre 12 minutajoš 115 povezanih
Patrijarh Porfirije pozvao vernike da sutra svečano isprate Pojas Presvete Bogorodice
Euronews pre 17 minutajoš 50 povezanih
Kijev napao teretne brodove u Azovskom moru, eksplodirao dron u Rumuniji
BBC News pre 1 satjoš 34 povezane