Повезане вести
Почела продаја улазница за концерт А$АП Роцки-ја: Светска модна и музичка икона наступа 8. октобра у Београдској арени!
Курир 05.06.2026
Београд се званично нашао на мапи једне од најишчекиванијих светских турнеја ове године. Вишеструко талентовани уметник, предузетник, глумац и модна икона, А$АП Роцки, наступиће 8. октобра у Београдској арени, у организацији… »
Почела продаја улазница за концерт А$АП Роцки-ја: Светска модна и музичка икона наступа 8. октобра у Београдској арени!
Мондо 05.06.2026
У оквиру глобалне турнеје Дон’т Бе Думб Ворлд Тоур 2026, хип-хоп мегазвезда доноси аудио-визуелни спектакл у Србију. Продаја улазница стартовала данас у 9 часова на АСАПРОЦКИ.ЦОМ, ефинити.рс и тицкет.рс! Београд се званично нашао… »
Почела продаја улазница за концерт: А$АП Роцки, светска модна и музичка икона, наступа 8. октобра у Београдској Арени!
Блиц 05.06.2026
У оквиру глобалне турнеје Дон’т Бе Думб Ворлд Тоур 2026, хип-хоп мегазвезда доноси аудио-визуелни спектакл у Србију. Продаја улазница стартовала данас у 9 часова на АСАПРОЦКИ.ЦОМ, ефинити.рс и тицкет.рс! Београд се званично нашао… »
Почела продаја улазница за концерт А$АП Роцки: Светска модна и музичка икона наступа 8. октобра у Београдској арени
Еуроневс 05.06.2026
Почела продаја улазница за концерт А$АП Роцки-ја: Светска модна и музичка икона наступа 8. октобра у Арени
Телеграф 05.06.2026
Почела продаја улазница за концерт Ас$п Роцки-ја: Светска модна и музичка икона наступа 8. октобра у Београду
Б92 05.06.2026
Вести дана »
Још један врели септембарски дан: У Нишу данас 33 степена, стиже и до 36 – од четвртка промена времена
Глас југа пре 1 сатјош 6 повезаних
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Зеленски: Путину је потребан Трамп, не жели да га наљути
РТВ пре 32 минутајош 2 повезане
Хезболах поново напада; УН: Уклањање рушевина у Гази могло би да уништи доказе о злочину
РТС пре 7 минутајош 1 повезана