Povezane vesti
Zna se za koga Real nudi 150 miliona evra: Florentino Perez slagao da nije trepnuo
Mondo 05.06.2026
Florentino Perez obećao je da će u utorak Real Madrid poslati ponudu od 150 miliona evra za jednog fudbalera, ali nije rekao za koga. Dao je nekoliko detalja - da je mlad igrač, da igra u Ligi šampiona, da ne igra u Premijer ligi, da je vezni fudbaler i… »
Španci otkrili ko je „misteriozno pojačanje“: Dolazi iz PSŽ
Sport klub 05.06.2026
Priča dana je "bomba" koju je najavio predsednik madridskog Reala Florentino Peres. Najavio je da se šalje ponuda od 150 miliona evra za igrača kojeg nije želeo da otkrije. Ali španski novinari su saznali ko je u pitanju. Tačnije saznala je Aranča… »
Ko je Florentinovo misteriozno pojačanje? Nije Olise, nije Kejn
Sport klub 05.06.2026
Florentino Peres je bacio, narodski rečeno "kosku" medijima, navijačima, celokupnoj javnosti. Otkrio je da Real namerava da ponudi 150 miliona evra za jednog igrača, ali nije rekao kojeg. Ipak, udovoljio je novinarima pa je otkrio ko nije u pitanju… »
"Nudimo 150 miliona evra": Real Madrid dovodi najskuplje pojačanje ikada
Mondo 05.06.2026
Real Madrid je na raskrsnici i navijači će uskoro odlučiti da li će na mestu predsednika ostaviti Florentina Pereza - ili će se odlučiti da ga kazne za dve loše sezone i izabrati njegovog protivkandidata Enrikea Rikelmea. Za sada obojica daju samo… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo do 35 stepeni, od utorka osveženje sa pljuskovima
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 34 povezane
VIDEO Tužilac Vujičić na skupu podrške u Valjevu: "Napad na mene je posledica i medijskog progona kojem sam izložen"
Nova pre 16 minutajoš 39 povezanih
Zemljotres u Indoneziji: 53 žrtve i proglašeno vanredno stanje
Naslovi.ai pre 3 satajoš 28 povezanih
Skoro svi požari u Srbiji lokalizovani ili ugašeni: Najteže u Deliblatskoj peščari i na Stolovima
Sputnik pre 1 satjoš 19 povezanih
Barna posle srebra: Ne mogu da kažem da mi je izmaklo zlato
Sport klub pre 36 minutajoš 36 povezanih