Povezane vesti
Pevač sve priznao posle 15 godina: Otkrio detalje odnosa sa Milicom Pavlović - O ovome javnost dugo nije znala ništa: Nikad mi…
Kurir pre 15 sati
Često je pitanje koliko su iskreni odnosi između estradnjaka, međutim pevači Nebojša Vojvodić i Milica Pavlović već godinama pokazuju da bliskost i međusobna podrška traju bez izuzetka. Više od jedne decenije traje njihovo prijateljstvo, a pevač je sada… »
Pevač iz Zvezda Granda posle 15 godina progovorio sve o Milici Pavlović: “Nikad mi nije zaboravila”
Telegraf pre 17 sati
Dok se o odnosima među pevačima neretko spekuliše, pevači Nebojša Vojvodić i Milica Pavlović godinama dokazuju da su bliskost, podrška i međusobno poštovanje ipak mogući i u svetu šoubiznisa. Prijateljstvo između dvoje pevača traje više od jedne… »
Posle 15 godina rešio da progovori: Pevač otkrio detalje odnosa sa Milicom Pavlović: "To mi nikada nije zaboravila"
Blic pre 18 sati
Njihovo prijateljstvo započelo je kada je Vojvodić pomagao Milici na početku njene karijere u 'Zvezdama Granda'. Vojvodiću je povereno da prati Milicu na njenim prvim nastupima i pomaže joj oko repertoara. Dok se o odnosima među pevačima neretko… »
Vesti dana »
Iran gađao američke baze u Kuvajtu i Bahreinu; nova runda razgovora o Gazi u Kairu
RTS pre 15 minutajoš 3 povezane
Pogledajte kako je izgledala potpuno luda završnica u San Antoniju: Vembanjama promašio šut i za pobedu
Telegraf pre 10 minutajoš 6 povezanih
Ispraćaj Pojasa Presvete Bogorodice iz Hrama Svetog Save: Vraća se u Manastir Vatoped
Nova pre 7 satijoš 3 povezane