Povezane vesti
"Puca se svaki dan": Mia Borisavljević progovorila o Mini Kostić koja je u "Lazi": "Nikad ne znaš šta kiod koga čuči"
Blic 05.06.2026
Mia naglašava da je danas ogroman pritisak u javnosti i da ne želi da donosi preuranjene zaključke. Ističe da je dobila poziv da komentariše slučaj zbog svoje pesme 'Psihijatar', ali nije želela da se upušta u detalje. Pevačica Mia Borisavljević… »
„Puca se svaki dan...“ Mia o Mini Kostić, pa progovorila o novoj devojci Duška Tošića: „On i dalje sa ćerkama“
Telegraf 05.06.2026
Pevačica Mia Borisavljević prokomentarisala je stanje na estradi i sve češće "pucanje kolega po šavovima". Zadržavanje njene koleginice Mine Kostić, tema je broj jedan u domaćim medijima a evo šta je Mia imala da kaže na ovu tužnu vest: - Pa čula sam… »
Vesti dana »
Sindikati N1, Nove, Danasa i Radara traže garancije za očuvanje uređivačke nezavisnosti
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 35 povezanih
Tramp ima novu želju: Sviđa mi se ideja da se Ormuški moreuz proglasi teritorijom SAD
Večernje novosti pre 2 satajoš 29 povezanih
Kratko osveženje, pa novi pakao: Stiže toplotni talas sa temperaturama do 40, lokalno i 42 stepena
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 34 povezane
Požari širom Srbije: Lokalizovan požar na Bovanskom jezeru, teška borba u Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 2 satajoš 31 povezana