Povezane vesti

Baka Prase završio pred policijom Sve se desilo zbog auta od 700.000 evra: "Preživeo sam, držim se"

Baka Prase završio pred policijom Sve se desilo zbog auta od 700.000 evra: "Preživeo sam, držim se"

Blic pre 19 sati
Jutjuber je turirao motor na 6.000 obrtaja, iako su takva vozila ograničena na 4.000 obrtaja tokom stajanja. Zbog preglasnog turiranja brzo je intervenisala lokalna policija. Poznati jutjuber Baka Prase privukao je ponovo pažnju javnosti anegdotom sa… »
Baka Prase završio pred policijom Sve se dogodilo zbog automobila od 700.000 evra! Jutjuber se oglasio i sve priznao: Preživeo…

Baka Prase završio pred policijom Sve se dogodilo zbog automobila od 700.000 evra! Jutjuber se oglasio i sve priznao: Preživeo…

Kurir pre 18 sati
Jutjuber i influenser Baka Prase redovno privlači pažnju javnosti, a ništa drugačije nije ni ovog puta kada je zbog svog postupka imao neprijatni susret sa policijom. Naime, on je bio na putovanju u Monaku, gde se kretao svojim automobilom vrednim… »
Reagovala policija u Monaku zbog bahatog ponašanja Bake Praseta: Hvalio se autom od 700.000 € pa nastao problem

Reagovala policija u Monaku zbog bahatog ponašanja Bake Praseta: Hvalio se autom od 700.000 € pa nastao problem

Mondo pre 19 sati
Poznati jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase privukao je ponovo pažnju javnosti anegdotom sa svog putovanja, kada se zbog malo više gasa našao u problemu sa snagama reda u Monaku. Dok je prolazio centrom grada u svom automobilu vrednom 700.000… »
“Namestio sam čoveka”: Drama Bake Praseta, završio pred policijom!

“Namestio sam čoveka”: Drama Bake Praseta, završio pred policijom!

Telegraf pre 19 sati
Jutjuber Baka Prase otkrio je kako je imao problem sa policijom u Monaku, nakon što je glasno turirao svojim automobilom od 700.000 evra. Naime, Baka je ponovo privukao pažnju javnosti zanimljivom anegdotom iz Monaka, gde je zbog svog skupocenog… »

Vesti dana »