Povezane vesti

Razumevanje kupaca, poverenje publike i kreativnost ostaju ključni u eri AI-ja

Kurir pre 17 sati
Veštačka inteligencija, budućnost agencijskog modela, poverenje publike i transformacija maloprodaje bile su među ključnim temama ovogodišnje konferencije Digital Day 2026. Kao jedan od ključnih partnera događaja, WMG (Wireless Media Group) učestvovao je… »

Mondo pre 18 sati
Beograd, 5. jun 2026 – Veštačka inteligencija, budućnost agencijskog modela, poverenje publike i transformacija maloprodaje bile su među ključnim temama ovogodišnje konferencije Digital Day 2026. Kao jedan od ključnih partnera događaja, WMG (Wireless… »
Poverenje se gradi doslednošću, AI služi ljudima: ključne poruke s Digital Daya 2026

Poverenje se gradi doslednošću, AI služi ljudima: ključne poruke s Digital Daya 2026

Kurir pre 18 sati
Poverenje, kredibilitet i odgovorna primena veštačke inteligencije bile su među centralnim temama ovogodišnje konferencije Digital Day 2026, jednog od najznačajnijih regionalnih događaja posvećenih digitalnoj industriji. Kao jedan od ključnih partnera… »

Mondo pre 19 sati
Beograd, 5. jun 2026 – Poverenje, kredibilitet i odgovorna primena veštačke inteligencije bile su među centralnim temama ovogodišnje konferencije Digital Day 2026, jednog od najznačajnijih regionalnih događaja posvećenih digitalnoj industriji. Kao jedan… »

Vesti dana »