Povezane vesti
"Kolege su me ponižavale i govorile da sam budala" Pevač završio tri fakulteta, a svi ga omalovažavali: "Niko mi se nije…
Blic pre 15 sati
DJ Krmak je jedan od najobrazovanijih na estradi, sa završenim pravnim, filozofskim i pravoslavno bogoslovskim fakultetom. Ističe da ga poniženja i omalovažavanja nisu povređivala i da je ostao dosledan sebi. Pevač Goran Žižak (56), javnosti je poznat… »
"Kolege su mi govorili da sam budala..." Pevač završio tri fakulteta, a sad otkrio kako su se kolege ponašale prema njemu…
Kurir pre 14 sati
Pevač Goran Žižak (56), javnosti je poznat kao DJ Krmak i zbog svog ekscentričnog izgleda često je izazivao reakcije. On je sada govorio i o poniženjima koje je trpeo od kolega. Dj Krmak kaže da su ga često vređali i omalovažavali, a da su kasnije mnoge… »
Vesti dana »
Promenljivo oblačno s lokalnim pljuskovima i sunčanim intervalima: temperatura do 29 stepeni
Newsmax Balkans pre 32 minutajoš 15 povezanih
Gori Njujork! Niksi napravili novi brejk protiv San Antonija, Vembanjama tragičar!
Večernje novosti pre 22 minutajoš 15 povezanih
Teheran krenuo u osvetu: Iran zasuo američke ciljeve raketama VIDEO
B92 pre 42 minutajoš 8 povezanih
AMSS: Gužve na putevima zbog početka turističke sezone, bez čekanja na granicama
Nova pre 7 minutajoš 1 povezana