Povezane vesti
"Očekivao sam više poštovanja, a ne da mi u kafiću saopšte": Lazić otvorio dušu o odlasku iz Crvene zvezde
Mondo pre 1 dan
Branko Lazić (37) završio je epizodu u Crvenoj zvezdi i nije došlo do nastavka saradnje. Posle 14 godina je napustio voljeni klub, a sada je otvorio dušu o svemu tome, o načinu odlaska i svemu što se izdešavalo tada u klubu. "Izgubili smo od Spartaka… »
Branko Lazić progovorio: Bivši kapiten bez dlake na jeziku o odlasku iz Crvene zvezde!
Hot sport pre 11 sati
Više nije hteo da ćuti! Branko Lazić prvi put je otvoreno govorio o načinu na koji je prošlog leta završena njegova dugogodišnja epizoda u Crvenoj zvezdi. Nekadašnji kapiten crveno-belih bio je gost podkasta „Sa Lukom i Kuzmom“, gde se osvrnuo na period… »
Branko Lazić olakšao dušu! Progovorio šta se sve desilo i kako je napustio Crvenu zvezdu prošlog leta!
Kurir pre 13 sati
Legendarni kapiten KK Crvena zvezda Branko Lazić osvrnuo se na odlazak sa Malog Kalemegdana leta 2025. godine. On je bio gost u podlastu " Sa Lukom i Kuzmom", gde je objasnio kako ga se Zvezda odrekla... - Nažalost, ispali smo od Spartaka 2-0 i usledili… »
Lazić otkrio detalje odlaska iz Zvezde i zašto nije bilo oproštajne utakmice: "Uvalili su mu da mi saopšti..."
Nova pre 15 sati
Branko Lazić, legendarni košarkaš Crvene zvezde, otkrio je detalje odlaska iz voljenog kluba, koji je dugo bio pod velom magle. Zvezda je prošle sezone nakon poraza na startu plej-ina Evrolige doživela još dva velika neuspeha. Najpre je ispala u… »
Vesti dana »
Promenljivo oblačno s lokalnim pljuskovima i sunčanim intervalima: temperatura do 29 stepeni
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 18 povezanih
Ponovo bukti na Bliskom istoku: Iran balističkim raketama gađao američke objekte u Kuvajtu i Bahreinu, SAD udarile na radarske lokacije Teherana
Blic pre 39 minutajoš 16 povezanih
Vembanjama se posuo pepelom: „Bravo za Nikse, ja sam kriv!“
Večernje novosti pre 1 satjoš 18 povezanih
Mali: Nastavljamo sa subvencionisanim kreditima za mlade, do sada više od 7.000 ugovora
RTS pre 19 minutajoš 10 povezanih