Povezane vesti
"Pripreme" u jeku priča da prelazi na RTS, Mirka Vasiljević pokazala šta radi: "Nemoj da se zapalimo"
Telegraf pre 7 sati
Proteklih dana javnost bruji o glasinama da će Mirka Vasiljević zameniti Draganu Kosjerinu na poziciji voditeljke emisije "Ja volim Srbiju". Ovim povodom se ona nije oglašavala. Ipak, budući da je posvećena treninzima pokazala je kako provodi vreme… »
Evo kako se Mirka Vasiljević priprema: Vodiće kviz "Ja volim Srbiju" umesto Kosjerine, sad pokazala šta radi
Mondo pre 9 sati
Glumica Mirka Vasiljević od septembra bi mogla da se nađe na poziciji voditeljke popularnog kviza "Ja volim Srbiju" umesto Dragane Kosjerine koja je do sada bila na toj poziciji, vest je koja je odjeknula u domaćim medijima. Kako je i sama ispričala… »
"Pripreme": Mirka Vasiljević se oglasila u jeku priča da prelazi na RTS i pokazala šta radi: "Nemoj da se zapalimo" (Foto)
Blic pre 10 sati
Naglasila je kako se na setu oseća opušteno zbog prethodnog zajedničkog rada sa ekipom na drugim projektima. Priznala je da je već snimila prvu emisiju kao voditeljka ovog kviza i da publika pozitivno reaguje na nju. Proteklih dana javnost bruji o… »
Vesti dana »
Promenljivo, sparno i toplo, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima
N1 Info pre 5 minutajoš 11 povezanih
Na današnji dan: Savezničke snage se iskrcale u Normandiji, objavljena "1984" Džordža Orvela
Radio 021 pre 50 minutajoš 4 povezane
Vembanjama tragičar, Niksima poklonio pobedu u finalu: Zbog ovog poteza Francuz dugo neće spavati
Mondo pre 35 minutajoš 6 povezanih
Časni pojas Presvete Bogorodice danas će svečano biti ispraćen iz Hrama Svetog Save
Telegraf pre 40 minutajoš 3 povezane