Povezane vesti
"Pripreme" u jeku priča da prelazi na RTS, Mirka Vasiljević pokazala šta radi: "Nemoj da se zapalimo"
Telegraf pre 23 dana
Proteklih dana javnost bruji o glasinama da će Mirka Vasiljević zameniti Draganu Kosjerinu na poziciji voditeljke emisije "Ja volim Srbiju". Ovim povodom se ona nije oglašavala. Ipak, budući da je posvećena treninzima pokazala je kako provodi vreme… »
Evo kako se Mirka Vasiljević priprema: Vodiće kviz "Ja volim Srbiju" umesto Kosjerine, sad pokazala šta radi
Mondo pre 23 dana
Glumica Mirka Vasiljević od septembra bi mogla da se nađe na poziciji voditeljke popularnog kviza "Ja volim Srbiju" umesto Dragane Kosjerine koja je do sada bila na toj poziciji, vest je koja je odjeknula u domaćim medijima. Kako je i sama ispričala… »
"Pripreme": Mirka Vasiljević se oglasila u jeku priča da prelazi na RTS i pokazala šta radi: "Nemoj da se zapalimo" (Foto)
Blic pre 23 dana
Naglasila je kako se na setu oseća opušteno zbog prethodnog zajedničkog rada sa ekipom na drugim projektima. Priznala je da je već snimila prvu emisiju kao voditeljka ovog kviza i da publika pozitivno reaguje na nju. Proteklih dana javnost bruji o… »
Vesti dana »
Mir na papiru, sukobi na terenu – SAD i Iran najavljuju novu rundu razgovora
RTS pre 26 minutajoš 4 povezane
Vremenska prognoza za ponedeljak, 29. jun: Sunčano i veoma toplo, preporučuje se boravak unutra
Beta pre 5 satijoš 1 povezana
Evo gde možete da gledate uživo TV prenos pripremnog meča Zvezda - Slovan Bratislava
Telegraf pre 51 minutajoš 6 povezanih