Povezane vesti
"Još sam u šoku da sam izvukao živu glavu..." Marko Stefanović za dlaku izbegao stravičnu nesreću, pa se oglasio: Džip je išao…
Kurir 05.06.2026
Bivši učesnik "Zadruge", Marko Stefanović, preživeo je pravu životnu dramu kada je nakon povratka iz teretane za dlaku izbegao stravičnu saobraćajnu nesreću. Do incidenta je došlo kada je prema njegovim rečima vidno alkoholisani pešak izleteo ispred… »
"Bog me sačuvao..." Bivši Zadrugar zamalo izbegao saobraćajku: Oglasio se "Džip je 5 sekundi išao na 2 točka"
Telegraf 05.06.2026
Bivši učesnik "Zadruge", Marko Stefanović, preživeo je pravu životnu dramu kada je nakon povratka iz teretane za dlaku izbegao stravičnu saobraćajnu nesreću. On je otkrio da je ispred njega izleteo vidno alkoholisan pešak. Poznati zadrugar je još uvek u… »
"Bog me je sačuvao, još sam u šoku da sam izvukao živu glavu" Bivši zadrugar preživeo pakao na putu, pa se oglasio: "Džip je…
Blic 05.06.2026
On je još uvek pod šokom. Nakon incidenta, Marko je izjavio da su i on i automobil prošli bez povreda. Bivši učesnik "Zadruge", Marko Stefanović, preživeo je pravu životnu dramu kada je nakon povratka iz teretane za dlaku izbegao stravičnu saobraćajnu… »
Vesti dana »
Evropska demokratska partija o izjavi Snežane Paunović: Vlada Srbije prešla crvenu liniju
N1 Info pre 13 minutajoš 72 povezane
Vlada dodatno smanjila akcize na derivate nafte za ukupno 20 odsto
Euronews pre 5 satijoš 32 povezane
Hitna upozorenja RHMZ: Nevreme zahvata zapadnu i jugozapadnu Srbiju
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 57 povezanih
Reakcija selektora Argentine na pobednički gol obilazi svet, dok su se svi radovali, on nije ni mrdnuo
Telegraf pre 1 satjoš 161 povezana
VIDEO: Počeo protest zbog prebijanja dečaka u parku kod Medicinske škole
Radio 021 pre 8 minutajoš 44 povezane