Povezane vesti
"Još sam u šoku da sam izvukao živu glavu..." Marko Stefanović za dlaku izbegao stravičnu nesreću, pa se oglasio: Džip je išao…
Kurir 05.06.2026
Bivši učesnik "Zadruge", Marko Stefanović, preživeo je pravu životnu dramu kada je nakon povratka iz teretane za dlaku izbegao stravičnu saobraćajnu nesreću. Do incidenta je došlo kada je prema njegovim rečima vidno alkoholisani pešak izleteo ispred… »
"Bog me sačuvao..." Bivši Zadrugar zamalo izbegao saobraćajku: Oglasio se "Džip je 5 sekundi išao na 2 točka"
Telegraf 05.06.2026
Bivši učesnik "Zadruge", Marko Stefanović, preživeo je pravu životnu dramu kada je nakon povratka iz teretane za dlaku izbegao stravičnu saobraćajnu nesreću. On je otkrio da je ispred njega izleteo vidno alkoholisan pešak. Poznati zadrugar je još uvek u… »
"Bog me je sačuvao, još sam u šoku da sam izvukao živu glavu" Bivši zadrugar preživeo pakao na putu, pa se oglasio: "Džip je…
Blic 05.06.2026
On je još uvek pod šokom. Nakon incidenta, Marko je izjavio da su i on i automobil prošli bez povreda. Bivši učesnik "Zadruge", Marko Stefanović, preživeo je pravu životnu dramu kada je nakon povratka iz teretane za dlaku izbegao stravičnu saobraćajnu… »
Vesti dana »
Ovo je Stoja savetovala sina pred ulazak u "Elitu 10"! Prošli pakao kad je bio mali, ostali na ulici, a on je danas novi učesnik Elite
Kurir pre 11 minutajoš 9 povezanih
Jedna osoba poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Novi Pazar–Raška
RTV Novi Pazar pre 2 satajoš 1 povezana
Laura i Janjuš već počeli da flertuju! Ljubi joj ruku, ona mu se približila! Maloletna Jovana pored otkrila kome je rasturila brak (video)
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana
Lepi Mića ušao u Elitu 10, odmah prognozirao sudbinu Bebi Dol: "Dajem joj samo 15 dana, toliko će ostati"
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane