Povezane vesti
Muzička predstava „Kako sam prestao da pevam pod tušem“ okupila je brojne glumce i pevače
Kurir pre 9 sati
U MTS dvorani večeras je održan prvi termin muzičke predstave „Kako sam prestao da pevam pod tušem“. Publika je imala prilike da uživa u zanimljivom i nesvakišanjem spoju Nikole Koje i veličanstvenih muzičara. Ovo nije klasičan koncert, niti predstava u… »
Nikola Kojo okupio veliki broj poznatih: Stigla i Anđelka Žugić, tu je i pevačica koju retko viđamo sa mužem
Mondo pre 9 sati
Muzička predstava "Kako sam prestao da pevam pod tušem", u izvođenju Nikole Koje i vrhunskih muzičara okupljenih u sastavu "Girls, Boys & Toys", održana je večeras u MTS dvorani pred brojnom publikom. Pored publike koja je mesecima iščekivala beogradsku… »
Anđelka Žugić na premijeri predstave u haljini sa prorezom do kuka: U ruci "Ksanaks" torba od 300 evra
Telegraf pre 10 sati
Glumica Anđelka Stević Žugić večeras je privukla pažnju dolaskom na muzičku predstavu svog kolege Nikole, pod nazivom „Kako sam prestao da pevam pod tušem“, koju on izvodi zajedno sa sastavom Girls, Boys and Toys. Na premijernom izvođenju, Anđelka se… »
Vesti dana »
Pljuskovi i grmljavina zahvataju Srbiju: Evo kakvo nas vreme očekuje za vikend i naredne sedmice
Glas juga pre 2 satajoš 11 povezanih
Na današnji dan, 6. jun: Rođeni Tomas Man i Aram Hačaturijan, objavljena knjiga "1984"...
N1 Info pre 50 minutajoš 4 povezane
Pogledajte kako je izgledala potpuno luda završnica u San Antoniju: Vembanjama promašio šut i za pobedu
Telegraf pre 10 minutajoš 6 povezanih
Ispraćaj Pojasa Presvete Bogorodice iz Hrama Svetog Save: Vraća se u Manastir Vatoped
Nova pre 7 satijoš 3 povezane