Povezane vesti

Muzička predstava „Kako sam prestao da pevam pod tušem“ okupila je brojne glumce i pevače

Muzička predstava „Kako sam prestao da pevam pod tušem“ okupila je brojne glumce i pevače

Kurir pre 9 sati
U MTS dvorani večeras je održan prvi termin muzičke predstave „Kako sam prestao da pevam pod tušem“. Publika je imala prilike da uživa u zanimljivom i nesvakišanjem spoju Nikole Koje i veličanstvenih muzičara. Ovo nije klasičan koncert, niti predstava u… »
Nikola Kojo okupio veliki broj poznatih: Stigla i Anđelka Žugić, tu je i pevačica koju retko viđamo sa mužem

Nikola Kojo okupio veliki broj poznatih: Stigla i Anđelka Žugić, tu je i pevačica koju retko viđamo sa mužem

Mondo pre 9 sati
Muzička predstava "Kako sam prestao da pevam pod tušem", u izvođenju Nikole Koje i vrhunskih muzičara okupljenih u sastavu "Girls, Boys & Toys", održana je večeras u MTS dvorani pred brojnom publikom. Pored publike koja je mesecima iščekivala beogradsku… »
Anđelka Žugić na premijeri predstave u haljini sa prorezom do kuka: U ruci "Ksanaks" torba od 300 evra

Anđelka Žugić na premijeri predstave u haljini sa prorezom do kuka: U ruci "Ksanaks" torba od 300 evra

Telegraf pre 10 sati
Glumica Anđelka Stević Žugić večeras je privukla pažnju dolaskom na muzičku predstavu svog kolege Nikole, pod nazivom „Kako sam prestao da pevam pod tušem“, koju on izvodi zajedno sa sastavom Girls, Boys and Toys. Na premijernom izvođenju, Anđelka se… »

Vesti dana »