Povezane vesti
Da je živ Gru, bio bi ponosan: Danica ispratila mlađeg sina na maturu, tu je i 2. sin, izrasli u prelepe momke
Telegraf pre 26 dana
Danica Andonov, udovica legendarnog repera Dalibora Andonova Grua, aktivna je na društvenim mrežama a njena najnovija objava raznežila i rastužila je sve. Njena nova emotivna objava izazvala je veliku pažnju nakon što je podelila na čemu je danas… »
Gru bi bio ponosan da može ovo da vidi! Danica Andonov ispratila mlađeg sina na maturu: Pogledajte koliko su Vuk i Relja…
Blic pre 25 dana
Danica je ponosno napisala 'Moji dečaci', blistajući u jarkoroze haljini. Na fotografiji sa sinovima, Relja je bio elegantan maturant, dok je Vuk pozirao u opuštenom izdanju. Danica Andonov, udovica legendarnog repera Dalibora Andonova Grua, raznežila je… »
Vesti dana »
(Foto) Zemljotres jačine 3,8 stepeni po Rihteru pogodio region Leskovca: Osetio se u više opština u dolini Južne Morave
Newsmax Balkans pre 46 minutajoš 40 povezanih
RHMZ izdao upozorenje na nepogode u Beogradu: Pljuskovi sa grmljavinom u četvrtak, osetan pad temperature
Newsmax Balkans pre 5 minutajoš 43 povezane
Jovanović: Ne znam zašto me je Prelić napao, ostajem trener Teleoptika
Radio sto plus pre 16 minutajoš 27 povezanih
Vučić: Jednokratna pomoć možda u sptembru jer su svi prihodi u junu bolji od očekivanih
Stav.life pre 1 satjoš 22 povezane