Povezane vesti

Patrola zatekla uplakanu trudnicu u centru Beograda: Kada su je pitali šta joj je, dobili su jeziv odgovor

Patrola zatekla uplakanu trudnicu u centru Beograda: Kada su je pitali šta joj je, dobili su jeziv odgovor

Kurir pre 4 sati
Nakon što su je upitali šta joj je i kako mogu da joj pomognu, ona im je ispričala da ju je brutalno pretukao partner (35). Slučaj jezivog nasilja otkriven je Gundulićevom vencu u centru Beograda kada je policija obavljala svoje redovne zadatke. Tokom… »
"Preti mi da će me ubiti": Policajci u centru Beograda naišli na uplakanu trudnicu, a onda je otkrivena jeziva istina

"Preti mi da će me ubiti": Policajci u centru Beograda naišli na uplakanu trudnicu, a onda je otkrivena jeziva istina

Mondo pre 5 sati
Policijski službenici PS Stari grad u ponedeljak uveče tokom redovne patrole naišli su na uplakanu trudnicu (24), a kako saznaju mediji, nakon što su je upitali šta joj je i kako mogu da joj pomognu, ona im je ispričala da ju je brutalno pretukao partner… »
Policajci zatekli uplakanu trudnicu (24) u centru Beograda, a onda je otkrivena jeziva istina! Partner je tukao, pretio smrću…

Policajci zatekli uplakanu trudnicu (24) u centru Beograda, a onda je otkrivena jeziva istina! Partner je tukao, pretio smrću…

Blic pre 7 sati
Prema njenim rečima, partner ju je psovao, pretio joj i fizički napao, uključujući udarac u stomak Policija je odmah obavestila tužioca, koji je izdao hitne mere udaljenja i zabrane prilaska nasilniku Policijski službenici PS Stari grad u ponedeljak… »

Vesti dana »