Povezane vesti

Kasper se oglasio o stanju Mine Kostić: Napustio Lazu Lazarević, izgovorio samo ovo - jednim potezom rekao sve

Kasper se oglasio o stanju Mine Kostić: Napustio Lazu Lazarević, izgovorio samo ovo - jednim potezom rekao sve

Telegraf pre 20 dana
Pevačica Mina Kostić je prošle nedelje završila na bolničkom lečenju u psihijatrijskoj ustanovi "Laza Lazarević". Ona se suočila sa izuzetno teškim i izazovnim periodom, a nakon što je hospitalizovana, u Srbiju je doleteo njen verenik Mane Ćuruviju… »
Kasper smrknutog lica izašao iz bolnice "Laza Lazarević": Bio u poseti Mini Kostić, s njim došla i ova žena

Kasper smrknutog lica izašao iz bolnice "Laza Lazarević": Bio u poseti Mini Kostić, s njim došla i ova žena

Mondo pre 20 dana
Mane Ćuruvija je nakon vesti da je Mina Kostić završila u bolnici Laza Lazarević, hitno doputovao iz Amerike kako bi bio uz svoju vrenicu. Danas ju je opet posetio u bolnici, a mediji prenose da je delovao vrlo zabrinuto dok je razgovarao sa sestrom Mine… »
Kasper posetio u "Lazi" Minu Kostić: Vidno zabrinut verenici doneo ovo, sa njim bila i jedna žena

Kasper posetio u "Lazi" Minu Kostić: Vidno zabrinut verenici doneo ovo, sa njim bila i jedna žena

Telegraf pre 20 dana
Pevačica Mina Kostić je prošle nedelje završila na bolničkom lečenju u psihijatrijskoj ustanovi "Laza Lazarević", što je izazvalo veliki šok među njenim prijateljima i obožavaocima. To što se MIna suočila sa izuzetno teškim i izazovnim periodom posebno… »
Kasper opet posetio Minu Kostić u "Lazi". Društvo mu je pravila žena koja je važna u životu pevačice, evo šta je nosio u rukama…

Kasper opet posetio Minu Kostić u "Lazi". Društvo mu je pravila žena koja je važna u životu pevačice, evo šta je nosio u rukama…

Blic pre 21 dana
Njen verenik, Mane Ćuruvija Kasper, viđen je ispred bolnice u društvu Minine sestre Bize i nije želeo da daje izjave medijima. Kaspar je putem društvenih mreža poručio da je Mina stabilno, a razlog za njeno stanje su životni pritisci i problemi. Pevačica… »
Kasper bio u LAZI da obiđe Minu Kostić: Evo šta je nosio u rukama, s njim je bila i jedna žena (video)

Kasper bio u LAZI da obiđe Minu Kostić: Evo šta je nosio u rukama, s njim je bila i jedna žena (video)

Kurir pre 20 dana
Pevačica Mina Kostić je prošle nedelje završila na bolničkom lečenju u psihijatrijskoj ustanovi "Laza Lazarević", što je izazvalo veliki šok među njenim prijateljima i obožavaocima. Ova neočekivana situacija posebno je pogodila njenog verenika Maneta… »
"Noge su mi se odsekle" Minin prijatelj progovorio o danu kada je hospitalizovana: "Sve mi je bilo jasno"

"Noge su mi se odsekle" Minin prijatelj progovorio o danu kada je hospitalizovana: "Sve mi je bilo jasno"

Telegraf pre 21 dana
Pevačica Mina Kostić prošle nedelje zadržana je u bolnici "Laza Lazarević", a verenik Mane Ćuruvija Kasper redovno je posećuje. O njenoj hospitalizaciji sada je progovorio njen prijatelj pevač Goran Vukošić. Prvo je on razjasnio nesporazum koji je nastao… »
"Noge su mi se odsekle" Prijatelj Mine Kostić progovorio o danu kada je zadržana na psihijatriji: "Sve mi je bilo jasno"

"Noge su mi se odsekle" Prijatelj Mine Kostić progovorio o danu kada je zadržana na psihijatriji: "Sve mi je bilo jasno"

Blic pre 21 dana
Mina je prebačena na drugo odeljenje, a Kasper je javnosti poručio da je ona stabilno i da su problemi posledica životnih pritisaka. Vukošić je bio šokiran kada je saznao da je Mina primljena u bolnicu, a njen telefon je bio nedostupan. Pevačica Mina… »

Vesti dana »