Povezane vesti
Neću da dajem, a dobijam malo: Haris o krahu porodice
Svet & Skandal pre 23 dana
Razvod popularnog estradnog para koji čine pevač Haris Džinović i modna kreatorka Melina i dalje privlači ogromnu pažnju javnosti, a njihove ranije i novije izjave o porodici i odgajanju dece ponovo se duboko analiziraju. Nakon kraha braka, javnost je… »
"GRIZE ME SAVEST" Melina smatra da bi mogla da bude bolja majka, a Haris ne krije koliko ga je uništilo rasturanje porodice…
Blic pre 23 dana
Haris priznaje da je vrlo emotivan, uprkos tome što deluje grubo prema javnosti. Melina je izjavila da nijedna majka nije savršena i da ima osećaj krivice zbog propuštenih stvari. Pevač Haris Džinović istakao je koliko mu je teško palo rasturanje… »
"Povređen sam, teško mi je palo": Haris Džinović posle razvoda doneo odluku, ovo više ne toleriše
Nova pre 24 dana
Melina Džinović nedavno se udala za milionera iz Engleske, a njen razvod sa Harisom Džinovićem bio je jako turbulentan. Ona se nikada nije oglašavala na temu razvoda niti je davala ikakve izjave o bivšem mužem, ali pevač nije krio razočarenje. Haris kaže… »
"Ne dajem više": Haris Džinović posle razvoda od Meline doneo čvrstu odluku
Mondo pre 24 dana
Melina Džinović nedavno se udala za milionera iz Engleske Džefrija Pola Arnolda Deja, a njen razvod sa Harisom Džinovićem bio je jako turbulentan. Ona se nikada nije oglašavala na temu razvoda, niti je davala ikakve izjave o bivšem mužem, ali pevač nije… »
"Povređen sam, teško mi palo" Haris posle razvoda doneo odluku, ovo ne toleriše više: "Osećaš se oštećeno"
Telegraf pre 24 dana
Melina Džinović nedavno se udala za milionera iz Engleske, a njen razvod sa Harisom Džinovićem bio je jako turbulentan. Ona se nikada nije oglašavala na temu razvoda niti je davala ikakve izjave o bivšem mužem, ali pevač nije krio razočarenje. Haris kaže… »
"Povređen sam, teško mi je palo", Haris Džinović nakon razvoda presekao, Melina ga skupo koštala: "Doneo sam odluku"
Blic pre 24 dana
Tokom venčanja, suprug Melinine bio je viđen kako opušteno čisti jahtu, dok se ona povlačila u kabinu pripremajući se za proslavu. Haris je otkrio da Melinini roditelji nisu podržavali njihovu vezu zbog velike razlike u godinama, ali da je njihova priča… »
"Teško ti padne, malo si povređen" Haris Džinović posle razvoda od Meline doneo čvrstu odluku: Ne dajem više...
Kurir pre 24 dana
Melina Džinović nedavno se udala za milionera iz Engleske Džefrija Pola Arnolda Deja, a njen razvod sa Harisom Džinovićem bio je jako turbulentan. Ona se nikada nije oglašavala na temu razvoda niti je davala ikakve izjave o bivšem mužem, ali pevač nije… »
Vesti dana »
Meteorolog Ristić: Mi smo bolje prošli s ovim toplotnim talasom, evo šta nas čeka u julu
Nova pre 36 minutajoš 50 povezanih
Mali: Najavljena pomoć građanima Srbije biće na jesen ove godine
N1 Info pre 6 minutajoš 44 povezane
Ukrajinski oligarh se bori za život; Odrekao se državljanstva, Zelenski mu uveo sankcije FOTO/VIDEO
B92 pre 2 satajoš 26 povezanih
Razorni zemljotresi u Venecueli: Najmanje 1.700 mrtvih, priče o čudesnim preživljavanjima
Danas pre 3 satajoš 22 povezane