Povezane vesti
"GRIZE ME SAVEST" Melina smatra da bi mogla da bude bolja majka, a Haris ne krije koliko ga je uništilo rasturanje porodice…
Blic pre 3 sata
Haris priznaje da je vrlo emotivan, uprkos tome što deluje grubo prema javnosti. Melina je izjavila da nijedna majka nije savršena i da ima osećaj krivice zbog propuštenih stvari. Pevač Haris Džinović istakao je koliko mu je teško palo rasturanje… »
"Povređen sam, teško mi je palo": Haris Džinović posle razvoda doneo odluku, ovo više ne toleriše
Nova pre 8 sati
Melina Džinović nedavno se udala za milionera iz Engleske, a njen razvod sa Harisom Džinovićem bio je jako turbulentan. Ona se nikada nije oglašavala na temu razvoda niti je davala ikakve izjave o bivšem mužem, ali pevač nije krio razočarenje. Haris kaže… »
"Ne dajem više": Haris Džinović posle razvoda od Meline doneo čvrstu odluku
Mondo pre 8 sati
Melina Džinović nedavno se udala za milionera iz Engleske Džefrija Pola Arnolda Deja, a njen razvod sa Harisom Džinovićem bio je jako turbulentan. Ona se nikada nije oglašavala na temu razvoda, niti je davala ikakve izjave o bivšem mužem, ali pevač nije… »
"Povređen sam, teško mi palo" Haris posle razvoda doneo odluku, ovo ne toleriše više: "Osećaš se oštećeno"
Telegraf pre 9 sati
Melina Džinović nedavno se udala za milionera iz Engleske, a njen razvod sa Harisom Džinovićem bio je jako turbulentan. Ona se nikada nije oglašavala na temu razvoda niti je davala ikakve izjave o bivšem mužem, ali pevač nije krio razočarenje. Haris kaže… »
"Povređen sam, teško mi je palo", Haris Džinović nakon razvoda presekao, Melina ga skupo koštala: "Doneo sam odluku"
Blic pre 11 sati
Tokom venčanja, suprug Melinine bio je viđen kako opušteno čisti jahtu, dok se ona povlačila u kabinu pripremajući se za proslavu. Haris je otkrio da Melinini roditelji nisu podržavali njihovu vezu zbog velike razlike u godinama, ali da je njihova priča… »
"Teško ti padne, malo si povređen" Haris Džinović posle razvoda od Meline doneo čvrstu odluku: Ne dajem više...
Kurir pre 10 sati
Melina Džinović nedavno se udala za milionera iz Engleske Džefrija Pola Arnolda Deja, a njen razvod sa Harisom Džinovićem bio je jako turbulentan. Ona se nikada nije oglašavala na temu razvoda niti je davala ikakve izjave o bivšem mužem, ali pevač nije… »
Vesti dana »
Iran: IAEA politizacije nuklearni nadzor; Si-En-En: Izrael tajno rasporedio jedinice u Azerbejdžanu
RTS pre 1 satjoš 46 povezanih
Vlada produžila odluku o smanjenju akciza na naftne derivate do 14. juna
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 22 povezane
Kalates u poslednjoj sekundi za nevericu u Dubaiju, ovo je nemoguće šta smo videli
Nova pre 33 minutajoš 48 povezanih