Povezane vesti
Branko Lazić govorio o odlasku iz Zvezde – nije zadovoljan rastankom
Sputnik pre 7 sati
Bivši kapiten Crvene zvezde Branko Lazić govorio je o rastanku sa klubom u podkastu „Luka i Kuzma“, istakavši da način na koji je saznao za prekid saradnje nije bio ono što je očekivao nakon dugogodišnjeg boravka na Malom Kalemegdanu. Lazić je otkrio… »
Branko Lazić o odlasku iz zvezde: U kafiću su mi rekli, uvalili Dozetu da mi saopšti
Dnevnik pre 9 sati
Dugogodišnji kapiten Crvene zvezde Branko Lazić je progovorio po prvi put o odlasku iz kluba sa Malog Kalemegdana. On je bio gost podkasta "Luka i Kuzma" u kojem je potpuno otvorio dušu, a kako kaže rastanak sa Zvezdom je za njega došao iznenada. Da… »
Kako su se rastali Branko Lazić i Crvena zvezda
Sport klub pre 9 sati
Branko Lazić, najtrofejniji igrač u istoriji Crvene zvezde, ispričao je kako je došlo do njegovog razlaza sa crveno-belima. Košarkaš iz Ljubovije je dres Crvene zvezde nosio od 2011. do 2025. godine. Ispostavilo se da su poslednje utakmice koje je Lazić… »
Lazić o odlasku iz Zvezde: "Očekivao sam da će biti na više ljudski način"
B92 pre 11 sati
Dugogodišnji kapiten Crvene zvezde Branko Lazić je progovorio po prvi put o odlasku iz kluba sa Malog Kalemegdana. On je bio gost podkasta "Luka i Kuzma" u kojem je potpuno otvorio dušu, a kako kaže rastanak sa Zvezdom je za njega došao iznenada. Da… »
'Njima na čast, očekivao sam da će se desiti na ljudski način' Branko Lazić progovorio o odlasku iz Zvezde
Večernje novosti pre 12 sati
VIŠEGODIŠNjI kapiten Crvene zvezde Branko Lazić po prvi put od odlaska iz Zvezde progovorio je o načinu na koji se rastao od kluba. FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanovic Gostujući u podkastu "Kod Luke i Kuzme" on je istakao da je rastanak od Zvezde došao… »
Branko Lazić razočaran ljudima i odlaskom iz Zvezde: "Njima na čast... Uvalili su Dozetu da mi saopšti"
Telegraf pre 12 sati
Dugogodišnji kapiten Crvene zvezde, Branko Lazić prvi put posle odlaska iz Crvene zvezde odlučio je da progovori o načinu na koji se rastao sa ljudima iz kluba sa Malog Kalemegdana. On je bio gost podkasta " Luka i Kuzma" u kojem je potpuno otvorio dušu… »
Vesti dana »
Mira Andrejeva kao Monika Seleš: Tenis je dobio novu kraljicu Pariza
BBC News pre 2 satajoš 26 povezanih
Vlada Srbije opet produžila ograničenje akciza na gorivo, sada do 14. juna
Nova ekonomija pre 7 satijoš 22 povezane