Povezane vesti
"Ženice me pljuju" Posle glasina da se razvodi, Luna se oglasila pa otkrila kroz kakav linč prolazi
Telegraf pre 23 dana
Infulenserka i voditeljka Luna Đogani je već pet godina u braku sa influenserom i rijaliti učesnikom Markom Miljkovićem, sa kojim ima dve ćerke Miju i Lanu. Par ima skladan brak, iako kao mnogi prolaze kroz razne trzavice. Nedavno je potvrdila i njena… »
"Dođu ženice i u komentarima me pljuju" Luna Đogani otkrila kroz kakav linč prolazi zbog Marka usred priča o razvodu: Krivo im…
Kurir pre 23 dana
Luna Đogani je već pet godina u braku sa Markom Miljkovićem, sa kojim ima dve ćerke Miju i Lanu. Luna i Marko nikada nisu krili da imaju ponekad neke loše momente, kao i drugi parovi, ali da je u njihovom braku sve u redu. To je nedavno potvrdila i… »
"Dođu ženice i pljuju me" Luna Đogani otkrila usred priča o razvodu kroz kakav linč prolazi zbog Marka: "Krivo im je, jer one…
Blic pre 23 dana
Luna ističe da sa Markom deli sve obaveze u kući, što izaziva negativne komentare nekih žena na društvenim mrežama. Marko i Luna su započeli obnovu porodičnog imanja u Brusu, sa ciljem očuvanja porodične tradicije. Infulenserka i voditeljka Luna Đogani… »
Vesti dana »
Janik Siner priznao da ga je Kecmanović namučio: "Taj treći set je bio jako težak"
Mondo pre 4 minutajoš 41 povezana
Ministarstvo: Poslodavci i zaposleni da primenjuju mere bezbednosti za vreme vrućina
Beta pre 5 satijoš 27 povezanih