Povezane vesti
"Ženice me pljuju" Posle glasina da se razvodi, Luna se oglasila pa otkrila kroz kakav linč prolazi
Telegraf pre 13 sati
Infulenserka i voditeljka Luna Đogani je već pet godina u braku sa influenserom i rijaliti učesnikom Markom Miljkovićem, sa kojim ima dve ćerke Miju i Lanu. Par ima skladan brak, iako kao mnogi prolaze kroz razne trzavice. Nedavno je potvrdila i njena… »
"Dođu ženice i u komentarima me pljuju" Luna Đogani otkrila kroz kakav linč prolazi zbog Marka usred priča o razvodu: Krivo im…
Kurir pre 17 sati
Luna Đogani je već pet godina u braku sa Markom Miljkovićem, sa kojim ima dve ćerke Miju i Lanu. Luna i Marko nikada nisu krili da imaju ponekad neke loše momente, kao i drugi parovi, ali da je u njihovom braku sve u redu. To je nedavno potvrdila i… »
"Dođu ženice i pljuju me" Luna Đogani otkrila usred priča o razvodu kroz kakav linč prolazi zbog Marka: "Krivo im je, jer one…
Blic pre 17 sati
Luna ističe da sa Markom deli sve obaveze u kući, što izaziva negativne komentare nekih žena na društvenim mrežama. Marko i Luna su započeli obnovu porodičnog imanja u Brusu, sa ciljem očuvanja porodične tradicije. Infulenserka i voditeljka Luna Đogani… »
Vesti dana »
MOL dobio odobrenje OFAK-a za nastavak pregovora o kupovini NIS-a do 16. juna
Biznis i finansije pre 5 satijoš 22 povezane
Basketaši Srbije u polufinalu Svetskog prvenstva, srušili olimpijskog šampiona
Radio 021 pre 1 danjoš 28 povezanih
VIDEO Šampionka Rolan Garosa morala da gleda kako sklanjaju zastavu njene zemlje: Neprijatnost na "Šatrijeu" posle finala
Nova pre 6 satijoš 29 povezanih
Rezai: Iran se ubuduće neće uzdržavati kada bude odgovarao na američke napade
Euronews pre 4 satijoš 56 povezanih