Povezane vesti

"Najuspešnija Zvezda u istoriji, a mi dobili samo 3 plate": Branko Lazić otkrio zašto su ostali do kraja

"Najuspešnija Zvezda u istoriji, a mi dobili samo 3 plate": Branko Lazić otkrio zašto su ostali do kraja

Mondo pre 2 sata
Legendarni kapiten Crvene zvezde Branko Lazić po prvi put je izašao u javnost nakon odlaska sa Malog Kalemegdana i otkrio na koji način je napustio klub u kojem je proveo čitavu karijeru. Deo intervjua je posvećen podsećanju na jednu od najuspešnijih… »
Lazić bio blizu Partizana: "Dule je insistirao"

Lazić bio blizu Partizana: "Dule je insistirao"

B92 pre 2 sata
Bivši kapiten Crvene zvezde Branko Lazić je govorio o nedavno preminulom legendarnom treneru Partizana Dušku Vujoševiću. On je otvorio dušu u podkastu "Luka i Kuzma", gde je istakao da je upravo on bio želja preminulog Duška Vujoševića. Kaže da je sa… »
Pogledajte šta Džered Batler radi 7 dana nakon ispadanja Zvezde iz svih takmičenja: tu je voće, pogled na more

Pogledajte šta Džered Batler radi 7 dana nakon ispadanja Zvezde iz svih takmičenja: tu je voće, pogled na more

Telegraf pre 1 sat
Košarkaši Crvene zvezde završili su sezonu već u maju, što se dugo nije dogodilo, pošto ih je prošle nedelje u polufinalu KLS izbacio subotički Spartak, kasniji šampion Srbije. Kada se crta podvuče, kampanja crveno-belih nije bila uspešna. Plej-in… »
"Načuo sam da me dule hteo u Partizanu"! Branko Lazić otkrio najveću tajnu karijere: Vujošević ga video u crno-belom dresu…

"Načuo sam da me dule hteo u Partizanu"! Branko Lazić otkrio najveću tajnu karijere: Vujošević ga video u crno-belom dresu…

Kurir pre 3 sata
Nekadašnji kapiten crveno-belih otkrio je da je za raskid ugovora najpre saznao od svog agenta, dok mu je detalje kasnije saopštio sportski direktor Milan Dozet tokom razgovora u kafiću u hali „Aleksandar Nikolić“. Ipak, manje je poznato da je tokom… »
Branko Lazić otvorio dušu o odlasku iz Zvezde: ''Podmetnuli Dozeta... Zašto da zovem Drčelića kad on mene nije zvao?''

Branko Lazić otvorio dušu o odlasku iz Zvezde: ''Podmetnuli Dozeta... Zašto da zovem Drčelića kad on mene nije zvao?''

Sportske.net pre 4 sati
Branko Lazić je najveći deo svoje karijere posvetio Crvenoj zvgezdi čiji je bio kapiten i za skoro deceniju i po u crveno-belom dresu može se pohvaliti sa rekordenih 26 osvojenih trofeja, od toga devet titula prvaka Srbije, sedam trofeja AdmiralBet ABA… »
Šok: Branko Lazić otkrio da je bio na korak od Partizana!

Šok: Branko Lazić otkrio da je bio na korak od Partizana!

Hot sport pre 3 sata
Do sada nepoznata priča! Branko Lazić je posle odlaska iz Crvene zvezde govorio o manje poznatim detaljima iz karijere, a posebno je odjeknulo priznanje da je na početku profesionalnog puta postojala mogućnost da završi u Partizanu. Dugogodišnji kapiten… »
Branko Lazić otkrio: Čuo sam da me je Dule baš želeo u Partizanu

Branko Lazić otkrio: Čuo sam da me je Dule baš želeo u Partizanu

Sport klub pre 3 sata
Malo je falilo da se dogodi alternativna realnost u kojoj bi bivši kapiten i čovek sa najviše trofeja i nastupa u istoriji Crvene zvezde nosio dres Partizana. Legenda crveno-belih govorila je o svom odnosu sa nedavno preminulim Duškom Vujoševićem… »
Branko Lazić bio blizu da potpiše za Partizan: "Dule Vujošević je baš insistirao, nisam imao hrabrosti..."

Branko Lazić bio blizu da potpiše za Partizan: "Dule Vujošević je baš insistirao, nisam imao hrabrosti..."

Telegraf pre 4 sati
Rastao se Branko Lazić sa Crvenom zvezdom, kako i sam navodi, na ne baš toliko topao način. Nije bio zadovoljan dugogodišnji kapiten crveno-belih kako su se čelni ljudi kluba ophodili prema njemu prilikom odlaska, a posebno ne načinom na koji mu je… »

Vesti dana »