Povezane vesti
"Bila sam na fešti, popila sam par pića": Potpredsednica NSRS priznala da je pila alkohol pre nesreće u kojoj je slupala…
Nova pre 11 sati
Potpredsednica Narodne skupštine Republike Srpske Anja Ljubojević oglasila se nakon teške saobraćajne nesreće koju je u subotu u ranim jutarnjim satima doživela kod Laktaša, upravljajući službenim automobilom „audi A3“, koji je u sudaru potpuno uništen… »
Potpredsednica Narodne skupštine Republike Srpske slupala službeni "audi A3" u četiri ujutru: Automobilom probila ogradu i…
Nova pre 12 sati
Potpredsednica Narodne skupštine Republike Srpske Anja Ljubojević doživela je u subotu oko četiri sata ujutru saobraćajnu nesreću kod Laktaša. Ljubojević je zadobila lakše telesne povrede, a kasnije je priznala da je pre nesreće konzumirala alkohol i da… »
Oglasila se Anja Ljubojević nakon teške nesreće: "Vozača sam pustila da ode, snosim odgovornost..."
Telegraf pre 14 sati
Potpredsednica Narodne skupštine Republike Srpske, Anja Ljubojević, koja je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila kod Laktaša rekla je da snosi svu odgovornost za nesreću i otkrila je kako je do iste došlo. "Bila sam na fešti, popila… »
Potpredsednica Narodne skupštine RS povređena u udesu! Hitno prevezena u Klinički, evo u kakvom je stanju
Kurir pre 15 sati
Potpredsednica Narodne skupštine Republike Srpske, Anja Ljubojević povređena je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 4 časa na putu rezervisanom za saobraćaj motornih vozila u Trnu, kod Banjaluke. Prema informacijama Policijske uprave… »
Anja Ljubojević povređena u nesreći, policija otkrila detalje
Telegraf pre 16 sati
Potpredsednica Narodne skupštine Republike Srpske Anja Ljubojević imala je noćas saobraćajnu nezgodu u Trnu kod Laktaša. Nezgoda se dogodila oko 4 časa kod nadvožnjaka u izgradnji, a njoj su na UKC-u Republike Srpske konstatovane lakše telesne povrede… »
Vesti dana »
MOL dobio odobrenje OFAK-a za nastavak pregovora o kupovini NIS-a do 16. juna
N1 Info pre 4 satijoš 22 povezane
Metjuzova magija nije poništila Flinove čarolije - Bešiktaš pred eliminacijom!
Sportske.net pre 1 danjoš 28 povezanih
Tinejdžersko čudo iz Sibira - ko je Mira Andrejeva, nova šampionka Rolan Garosa
RTS pre 6 satijoš 29 povezanih
Visoki iranski zvaničnik: Modžtabi Hamneiju teško povređena noga u napadu u februaru
Telegraf pre 1 danjoš 56 povezanih