Povezane vesti
"Muž je više brinuo što neću imati grudi, nego da li sam zdrava": Šeron Stoun o trenutku kada je znala da će se razvesti
Nova pre 7 sati
Tokom gostovanja u podkastu "The Person Who Believed in Me", glumica Šeron Stoun otkrila je nepoznate detalje o dramatičnoj zdravstvenoj krizi zbog koje je morala da se podvrgne izuzetno invazivnom hirurškom zahvatu. "Imala sam tumore na dojkama, i jedan… »
"Muž je više brinuo što neću imati dojke, nego da li sam zdrava": Horor priča slavne glumice, posle ovoga usledio razvod
Kurir pre 10 sati
Tokom gostovanja u podkastu "The Person Who Believed in Me", glumica Šeron Stounotkrila je nepoznate detalje o dramatičnoj zdravstvenoj krizi zbog koje je morala da se podvrgne izuzetno invazivnom hirurškom zahvatu. "Imala sam tumore na dojkama, i jedan… »
"Tumor je bio veći od cele moje leve dojke": Kako izgleda uklanjanje grudi za koje se odlučila Šeron Stoun?
Mondo pre 15 sati
Kada su joj lekari saopštili da ima tumore na dojkama, Šeron Stoun se podvrgla obostranoj mastektomiji, operativnom zahvatu odstranjenja dojke pomoću kojeg se one u celini uklanjaju zbog prevencije ili lečenja raka dojke. Glumica je detalje svoje borbre… »
Vesti dana »
MOL dobio odobrenje od OFAC-a za nastavak pregovora o kupovini NIS-a do 16. juna
RTV pre 1 satjoš 21 povezana
BLISKOISTOČNI SUKOB: Iran gađao američke baze u Kuvajtu i Bahreinu; Izrael tajno rasporedio jedinice u Azerbejdžanu
RTV pre 2 satajoš 50 povezanih
"Miloš i ja smo se videli 17 puta pre venčanja, rodbinu sam mu upoznala na svadbi": Ovako je Jelisaveta govorila o njenom odnosu sa Milošem
Kurir pre 45 minutajoš 20 povezanih
Dubai vodi 2:0 protiv Partizana: Crno-beli na korak od gubitka krune na Jadranu
Mondo pre 54 minutajoš 83 povezane
Mira Andrejeva kao Monika Seleš: Tenis je dobio novu kraljicu Pariza
BBC News pre 3 satajoš 27 povezanih