Povezane vesti
"Muž je više brinuo što neću imati grudi, nego da li sam zdrava": Šeron Stoun o trenutku kada je znala da će se razvesti
Nova 06.06.2026
Tokom gostovanja u podkastu "The Person Who Believed in Me", glumica Šeron Stoun otkrila je nepoznate detalje o dramatičnoj zdravstvenoj krizi zbog koje je morala da se podvrgne izuzetno invazivnom hirurškom zahvatu. "Imala sam tumore na dojkama, i jedan… »
"Muž je više brinuo što neću imati dojke, nego da li sam zdrava": Horor priča slavne glumice, posle ovoga usledio razvod
Kurir 06.06.2026
Tokom gostovanja u podkastu "The Person Who Believed in Me", glumica Šeron Stounotkrila je nepoznate detalje o dramatičnoj zdravstvenoj krizi zbog koje je morala da se podvrgne izuzetno invazivnom hirurškom zahvatu. "Imala sam tumore na dojkama, i jedan… »
"Tumor je bio veći od cele moje leve dojke": Kako izgleda uklanjanje grudi za koje se odlučila Šeron Stoun?
Mondo 06.06.2026
Kada su joj lekari saopštili da ima tumore na dojkama, Šeron Stoun se podvrgla obostranoj mastektomiji, operativnom zahvatu odstranjenja dojke pomoću kojeg se one u celini uklanjaju zbog prevencije ili lečenja raka dojke. Glumica je detalje svoje borbre… »
Vesti dana »
Španija i Francuska nastavljaju borbu sa vatrom, evakuisano više od 200.000 ljudi
RTS pre 1 satjoš 22 povezane
Akcize na gorivo ostaju niže još sedam dana – Vlada produžila meru
IndeksOnline pre 45 minutajoš 14 povezanih
(Foto) Policija otkrila skriveni bunker u kamionu, a u njemu - 400 kg duvana! Šteta budžetu Srbije oko 4.400.000 dinara
Blic pre 30 minutajoš 10 povezanih
Bjelogrlić: Nema više kukanja, ovaj sistem mora da se menja ako želimo da preživimo
Beta pre 55 minutajoš 7 povezanih