Povezane vesti
"Muž je više brinuo što neću imati grudi, nego da li sam zdrava": Šeron Stoun o trenutku kada je znala da će se razvesti
Nova 06.06.2026
Tokom gostovanja u podkastu "The Person Who Believed in Me", glumica Šeron Stoun otkrila je nepoznate detalje o dramatičnoj zdravstvenoj krizi zbog koje je morala da se podvrgne izuzetno invazivnom hirurškom zahvatu. "Imala sam tumore na dojkama, i jedan… »
"Muž je više brinuo što neću imati dojke, nego da li sam zdrava": Horor priča slavne glumice, posle ovoga usledio razvod
Kurir 06.06.2026
Tokom gostovanja u podkastu "The Person Who Believed in Me", glumica Šeron Stounotkrila je nepoznate detalje o dramatičnoj zdravstvenoj krizi zbog koje je morala da se podvrgne izuzetno invazivnom hirurškom zahvatu. "Imala sam tumore na dojkama, i jedan… »
"Tumor je bio veći od cele moje leve dojke": Kako izgleda uklanjanje grudi za koje se odlučila Šeron Stoun?
Mondo 06.06.2026
Kada su joj lekari saopštili da ima tumore na dojkama, Šeron Stoun se podvrgla obostranoj mastektomiji, operativnom zahvatu odstranjenja dojke pomoću kojeg se one u celini uklanjaju zbog prevencije ili lečenja raka dojke. Glumica je detalje svoje borbre… »
Vesti dana »
Stiglo hitno upozorenje RHMZ-a! Cela Srbija u narandžastoj zoni zbog opasne pojave, izbegavajte sunce.
Mondo pre 1 satjoš 15 povezanih
Američki izaslanici posle razgovora s Putinom stižu u Kijev
Bloomberg Adria pre 48 minutajoš 15 povezanih
Teška saobraćajna nesreća kod Novog Pazara: Golf se zakucao u auto u punoj brzini, poginuo mladić (23), više osoba povređeno
Nova pre 3 minutajoš 11 povezanih
Požar se još uvek širi Suvom planinom: Gašenje otežava veoma nepristupačan teren, bez izvora vode i planinskih puteva
Nova pre 28 minutajoš 7 povezanih
Tragedija na Zelenortskim ostrvima: Autobus pun đaka sleteo s puta i pao sa 30 metara, poginula najmanje 21 osoba
Euronews pre 43 minutajoš 11 povezanih