Povezane vesti

Da sam htela da bijem kurve počela bih od Turske! Jelena Karleuša: Njegova devojka je udata!

Da sam htela da bijem kurve počela bih od Turske! Jelena Karleuša: Njegova devojka je udata!

Svet & Skandal pre 3 sata
Novi estradni rat na domaćoj javnoj sceni ponovo je u fokusu nakon što se pop zvezda Jelena Karleuša oglasila na svom zvaničnom nalogu na društvenoj mreži Iks (bivši Tviter). Povod za njenu oštru reakciju bila je prva javna fotografija koju je njen bivši… »
"Devojka mu je udata, neka vam Karleuše s Temu-a": JK oplela po Tošiću i Nori, iznela šok detalje

"Devojka mu je udata, neka vam Karleuše s Temu-a": JK oplela po Tošiću i Nori, iznela šok detalje

Mondo pre 8 sati
Jelena Karleuša oglasila se na svom X nalogu, nakon što je njen bivši suprug Duško Tošić po prvi put objavio fotografiju sa svojom novom devojkom Norom. Pop zvezda nije štedela reči na račun bivšeg muža, a otkrila je i da je Nora i dalje udata. "Nikad ne… »
"Da sam htela prostitutke da bijem..." Jelena prozvala Duška zbog napada na nju i njenog dečka, pomenula Noru

"Da sam htela prostitutke da bijem..." Jelena prozvala Duška zbog napada na nju i njenog dečka, pomenula Noru

Telegraf pre 9 sati
Jelena Karleuša je aktivna na društvenim mrežama, međutim na X mreži se oglašava striktno kada želi nešto posebno da istakne ili s eosvrne na neku situaciju. Budući da je njen bivši suprug Duško Tošić juče objavio prvu fotografiju sa novom devojkom… »
"Da sam htela prostitutke da bijem…" Karleuša oplela po Tošiću zbog napada na nju i njenog dečka! Otkrila i da li je Nora još…

"Da sam htela prostitutke da bijem…" Karleuša oplela po Tošiću zbog napada na nju i njenog dečka! Otkrila i da li je Nora još…

Kurir pre 10 sati
Jelena Karleuša oglasila se na svom Iks nalogu, nakon što je njen bivši suprug Duško Tošić po prvi put objavio fotografiju sa svojom novom devojkom Norom. Pop zvezda nije štedela reči na račun bivšeg muža, a otkrila je i da je Nora i dalje udata. - Nikad… »

Vesti dana »