Повезане вести

"Била сам љубавница": Јована Јеремић извређала жене које јуре заузете, па шокирала признањем

"Била сам љубавница": Јована Јеремић извређала жене које јуре заузете, па шокирала признањем

Мондо пре 15 сати
Водитељка Пинковог Јутарњег програма Јована Јеремић, гостовала је у једној емисији у којој је "оцрнила" љубавнице. Иако би, како је рекла, "спалила такве на ломачи", признала је да је и сама била љубавница. - Свако има право… »
"Била сам љубавница, све су жене биле у..." Јована шокирала све изјавом: "Спалила бих такве на ломачи"

"Била сам љубавница, све су жене биле у..." Јована шокирала све изјавом: "Спалила бих такве на ломачи"

Телеграф пре 20 сати
Водитељка Јована Јеремић позната је по бритком језику и директном говору без цензуре, што често наилази на негодовања у јавности. Ипак, она је више пута рекла да једино цени искреност и да је сама таква па свиђало се то неком… »
"Била сам љубавница, све жене су биле у неком тренутку" Јована Јеремић шокирала признањем: "Такве бих спалила на ломачи"

"Била сам љубавница, све жене су биле у неком тренутку" Јована Јеремић шокирала признањем: "Такве бих спалила на ломачи"

Блиц пре 22 сата
Нагласила је да осуђује жене које стално бирају да буду љубавнице и изјавила да би их 'спалила на ломачи'. Изјавила је да не воли дугу предигру и говори о важности креативности у интимним односима са партнером. Водитељка Јована… »

Вести дана »