Povezane vesti
"Bila sam ljubavnica": Jovana Jeremić izvređala žene koje jure zauzete, pa šokirala priznanjem
Mondo pre 27 dana
Voditeljka Pinkovog Jutarnjeg programa Jovana Jeremić, gostovala je u jednoj emisiji u kojoj je "ocrnila" ljubavnice. Iako bi, kako je rekla, "spalila takve na lomači", priznala je da je i sama bila ljubavnica. - Svako ima pravo jednom da bude… »
"Bila sam ljubavnica, sve su žene bile u..." Jovana šokirala sve izjavom: "Spalila bih takve na lomači"
Telegraf pre 27 dana
Voditeljka Jovana Jeremić poznata je po britkom jeziku i direktnom govoru bez cenzure, što često nailazi na negodovanja u javnosti. Ipak, ona je više puta rekla da jedino ceni iskrenost i da je sama takva pa sviđalo se to nekom ili ne. Ona često… »
"Bila sam ljubavnica, sve žene su bile u nekom trenutku" Jovana Jeremić šokirala priznanjem: "Takve bih spalila na lomači"
Blic pre 27 dana
Naglasila je da osuđuje žene koje stalno biraju da budu ljubavnice i izjavila da bi ih 'spalila na lomači'. Izjavila je da ne voli dugu predigru i govori o važnosti kreativnosti u intimnim odnosima sa partnerom. Voditeljka Jovana Jeremić poznata je po… »
Vesti dana »
Uhapšen mladić zbog pretnji vlasnicima lokala i iznuđivanja novca
Politika pre 13 minutajoš 19 povezanih
I to se dogodilo - Mesi se poklonio golmanu Zelenortskih ostrva! "Vozinja prišao Leu, pa ostao u šoku kada je čuo šta mu izgovara."
Kurir pre 23 minutajoš 62 povezane
Bratunac – 34 godine tuge i sećanja na 3.267 ubijenih Srba; liturgiju služi patrijarh Porfirije
RTS pre 28 minutajoš 17 povezanih
Vučić: "Najvažnija stvar za Sombor je veliki investitor"; "Gas, struja i dobri putevi daju život gradovima"
B92 pre 8 minutajoš 15 povezanih
Sjedinjene Američke Države danas obeležavaju 250 godina od proglašenja nezavisnosti
Danas pre 23 minutajoš 17 povezanih