Povezane vesti
Otpušteni obaveštajci FBI koji su upozorili na katolički ekstremizam u SAD
Radio 021 06.06.2026
Nekoliko analitičara FBI-ja povezanih s formulisanjem internog obaveštajnog memoranduma iz 2023. godine koji upozorava na potencijalnu opasnost od katoličkih "nasilnih ekstremista" u SAD, otpušteno je u petak. U najnovijem talasu otkaza pod vođstvom… »
Agencije: FBI otpustio agente koji su upozorili na katolički ekstremizam
Politika 06.06.2026
FBI je u februaru otpustio grupu kontraobaveštajnih agenata, kako prenose agencije, koji su učestvovali u istrazi protiv predsednika Donalda Trampa. Nekoliko analitičara FBI‒ja povezanih s formulisanjem internog obaveštajnog memoranduma iz 2023. godine… »
Advokat: Otpušteni obaveštajci FBI koji su upozorili na potencijalnu opasnost od katoličkog ekstremizma u SAD
Insajder 06.06.2026
Nekoliko analitičara FBI-ja povezanih s formulisanjem internog obaveštajnog memoranduma iz 2023. godine koji upozorava na potencijalnu opasnost od katoličkih "nasilnih ekstremista" u SAD, otpušteno je u petak prema rečima njihovog advokata. FBI… »
Vesti dana »
Vatrena stihija guta Španiju i Francusku: Više od 267.000 ljudi primorano na evakuaciju, požar preti Madridu
Euronews pre 4 satijoš 35 povezanih
Stiže nova promena vremena: RHMZ najavio pljuskove i grmljavinu, a poznato do kada će trajati
Euronews pre 2 satajoš 28 povezanih
Norisu pol za Veliku nagradu Mađarske: Vozač Meklarena najbrži na Hungaroringu
Dnevnik pre 1 satjoš 21 povezana