Povezane vesti
Tramp: Ne treba nam sporazum sa Iranom da bismo dobili obogaćeni uranijum
Kurir 06.06.2026
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da Vašingtonu nije potreban sporazum sa Iranom da bi dobio obogaćeni uranijum iz te zemlje. "Mogli bismo da ga dobijemo odmah. Ne mislim da bi mogli da nas zaustave kada bismo mi želeli da ga dobijemo, ali nema… »
Oštro Tramp: "Nije nam potreban sporazum sa Iranom da bismo dobili obogaćeni uranijum"
Telegraf 06.06.2026
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da Vašingtonu nije potreban sporazum sa Iranom da bi dobio obogaćeni uranijum iz te zemlje. "Mogli bismo da ga dobijemo odmah. Ne mislim da bi mogli da nas zaustave kada bismo mi želeli da ga dobijemo, ali nema… »
Vesti dana »
Putin puna tri sata razgovarao sa Trampovim izaslanicima: O ishodu sastanka u Kremlju ni reči
Mondo pre 2 satajoš 23 povezane
Prajd u Beogradu: Četvrt veka borbe za ravnopravnost, završena šetnja, žurka u parku Manjež, manji incident kod Narodne skupštine, intervenisala policija
Blic pre 4 satijoš 38 povezanih
Kesić o prekidu emitovanja "24 minuta": Priče o skupoj emisiji običan izgovor, emisija prelazi na Jutjub
Radio 021 pre 8 satijoš 30 povezanih
Zelenski: Ukrajina spremna da se tri dana uzdrži od napada na Moskvu
Sputnik pre 7 satijoš 27 povezanih
Najcrnje slutnje su se obistinile: Poginula oba pilota nakon pada borbenog aviona u Grčkoj
Telegraf pre 6 satijoš 23 povezane