Povezane vesti
"Pričali su mi da sam seljančica u opancima": Mirka Vasiljević progovorila o detinjstvu i teškim trenucima
Mondo 07.06.2026
Glumica Mirka Vasiljević postala deo javnost sveta još tokom detinjstva, što je donelo dosta prednosti, ali i mana u njenom životu. Naime, ona je sa samo pet godina počela da se bavi manekenstvom i voditeljstvom, a kako je jednom prilikom ispričala… »
"Govorili su da sam seljančica, da nosim opanke" Mirka Vasiljević o detinjstvu i odrastanju: Bila sam drugačija od ostale…
Kurir 07.06.2026
Glumica Mirka Vasiljević postala deo javnost sveta još tokom detinjstva, što je donelo dosta prednosti, ali i mana u njenom životu. Naime, ona je sa samo pet godina počela da se bavi manekenstvom i voditeljstvom, a kako je jednom prilikom ispričala… »
Vesti dana »
Čak 200.000 ljudi evakuisano u Francuskoj: Ovde sve gori, 32.000 hektara otišlo u pepeo, vojska na terenu
Telegraf pre 3 satajoš 35 povezanih
Stiže nova promena vremena: RHMZ najavio pljuskove i grmljavinu, a poznato do kada će trajati
Euronews pre 5 minutajoš 27 povezanih
Muškarac uhapšen zbog prevare: Zvao građane, govorio da su im bližnji imali nezgodu i tražio novac
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 17 povezanih
Živković za Rojters: EPS će obezbediti stabilno snabdevanje strujom uprkos niskom vodostaju Dunava
Euronews pre 5 satijoš 14 povezanih