Povezane vesti
Izazvao tri saobraćajne nesreće za 10 minuta! Velika materijalna šteta, vozaču (71) preti ova kazna
Kurir 07.06.2026
Vozač (71) izazvao je juče ujutru niz saobraćajnih nezgoda u Osijeku, oštetivši dva vozila, saobraćajni znak i kuću. I sam je lakše povređen u haotičnoj vožnji, a ukupna materijalna šteta procenjuje se na oko 4.500 evra, saopštila je osječko-baranjska… »
Deka napravio DžUMBUS u Osijeku Izazvao tri saobraćajke za 10 minuta neverovatno sa čim se sve sudario
Dnevnik 07.06.2026
Jedan 71-godišnji vozač izazvao je juče ujutro niz saobraćajnih nesreća u Osijeku, oštetivši pritom dva vozila, saobraćajni znak i kuću. U haotičnoj vožnji i sam je lakše povređen, a ukupna materijalna šteta procenjuje se na oko 4.500 evra, objavila je… »
Deka za 10 minuta napravio tri saobraćajke: Karambol u Osijeku, šteta ogromna!
Telegraf 07.06.2026
Jedan 71-godišnji vozač izazvao je juče ujutro niz saobraćajnih nesreća u Osijeku, oštetivši pritom dva vozila, saobraćajni znak i kuću. U haotičnoj vožnji i sam je lakše povređen, a ukupna materijalna šteta procenjuje se na oko 4.500 evra, objavila je… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo do 35 stepeni, od utorka osveženje sa pljuskovima
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 27 povezanih
Đedović Handanović: Pregovori oko NIS-a napreduju, RHE Bistrica strateški projekat
Naslovi.ai pre 1 satjoš 16 povezanih
Broj žrtava zemljotresa u Indoneziji porastao na 51, iz ruševina izvučena još 4 tela
RTV pre 1 satjoš 12 povezanih