Povezane vesti

Izazvao tri saobraćajne nesreće za 10 minuta! Velika materijalna šteta, vozaču (71) preti ova kazna

Izazvao tri saobraćajne nesreće za 10 minuta! Velika materijalna šteta, vozaču (71) preti ova kazna

Kurir pre 8 sati
Vozač (71) izazvao je juče ujutru niz saobraćajnih nezgoda u Osijeku, oštetivši dva vozila, saobraćajni znak i kuću. I sam je lakše povređen u haotičnoj vožnji, a ukupna materijalna šteta procenjuje se na oko 4.500 evra, saopštila je osječko-baranjska… »
Deka napravio DžUMBUS u Osijeku Izazvao tri saobraćajke za 10 minuta neverovatno sa čim se sve sudario

Deka napravio DžUMBUS u Osijeku Izazvao tri saobraćajke za 10 minuta neverovatno sa čim se sve sudario

Dnevnik pre 9 sati
Jedan 71-godišnji vozač izazvao je juče ujutro niz saobraćajnih nesreća u Osijeku, oštetivši pritom dva vozila, saobraćajni znak i kuću. U haotičnoj vožnji i sam je lakše povređen, a ukupna materijalna šteta procenjuje se na oko 4.500 evra, objavila je… »
Deka za 10 minuta napravio tri saobraćajke: Karambol u Osijeku, šteta ogromna!

Deka za 10 minuta napravio tri saobraćajke: Karambol u Osijeku, šteta ogromna!

Telegraf pre 10 sati
Jedan 71-godišnji vozač izazvao je juče ujutro niz saobraćajnih nesreća u Osijeku, oštetivši pritom dva vozila, saobraćajni znak i kuću. U haotičnoj vožnji i sam je lakše povređen, a ukupna materijalna šteta procenjuje se na oko 4.500 evra, objavila je… »

Vesti dana »