Povezane vesti
Izazvao tri saobraćajne nesreće za 10 minuta! Velika materijalna šteta, vozaču (71) preti ova kazna
Kurir pre 8 sati
Vozač (71) izazvao je juče ujutru niz saobraćajnih nezgoda u Osijeku, oštetivši dva vozila, saobraćajni znak i kuću. I sam je lakše povređen u haotičnoj vožnji, a ukupna materijalna šteta procenjuje se na oko 4.500 evra, saopštila je osječko-baranjska… »
Deka napravio DžUMBUS u Osijeku Izazvao tri saobraćajke za 10 minuta neverovatno sa čim se sve sudario
Dnevnik pre 9 sati
Jedan 71-godišnji vozač izazvao je juče ujutro niz saobraćajnih nesreća u Osijeku, oštetivši pritom dva vozila, saobraćajni znak i kuću. U haotičnoj vožnji i sam je lakše povređen, a ukupna materijalna šteta procenjuje se na oko 4.500 evra, objavila je… »
Deka za 10 minuta napravio tri saobraćajke: Karambol u Osijeku, šteta ogromna!
Telegraf pre 10 sati
Jedan 71-godišnji vozač izazvao je juče ujutro niz saobraćajnih nesreća u Osijeku, oštetivši pritom dva vozila, saobraćajni znak i kuću. U haotičnoj vožnji i sam je lakše povređen, a ukupna materijalna šteta procenjuje se na oko 4.500 evra, objavila je… »
Vesti dana »
Parlamentarni izbori na Kosovu - treći put na glasanje za godinu i po dana
BBC News pre 1 satjoš 29 povezanih
Uživo Vanredni izbori na Kosovu i Metohiji: Dvojica Srba uhapšena u Goraždevcu, navodno pokušali da utiču na birače
Euronews pre 7 minutajoš 47 povezanih