Povezane vesti
Izazvao tri saobraćajne nesreće za 10 minuta! Velika materijalna šteta, vozaču (71) preti ova kazna
Kurir pre 27 dana
Vozač (71) izazvao je juče ujutru niz saobraćajnih nezgoda u Osijeku, oštetivši dva vozila, saobraćajni znak i kuću. I sam je lakše povređen u haotičnoj vožnji, a ukupna materijalna šteta procenjuje se na oko 4.500 evra, saopštila je osječko-baranjska… »
Deka napravio DžUMBUS u Osijeku Izazvao tri saobraćajke za 10 minuta neverovatno sa čim se sve sudario
Dnevnik pre 27 dana
Jedan 71-godišnji vozač izazvao je juče ujutro niz saobraćajnih nesreća u Osijeku, oštetivši pritom dva vozila, saobraćajni znak i kuću. U haotičnoj vožnji i sam je lakše povređen, a ukupna materijalna šteta procenjuje se na oko 4.500 evra, objavila je… »
Deka za 10 minuta napravio tri saobraćajke: Karambol u Osijeku, šteta ogromna!
Telegraf pre 27 dana
Jedan 71-godišnji vozač izazvao je juče ujutro niz saobraćajnih nesreća u Osijeku, oštetivši pritom dva vozila, saobraćajni znak i kuću. U haotičnoj vožnji i sam je lakše povređen, a ukupna materijalna šteta procenjuje se na oko 4.500 evra, objavila je… »
Vesti dana »
Imamo najlepši gol Mundijala: Nestvarna majstorija kojom je debitant matirao golmana svetskog šampiona
Kurir pre 1 satjoš 57 povezanih
Uhapšen mladić (20) iz Bogatića zbog sumnje da je slao preteće poruke vlasnicima lokala u Beogradu
Newsmax Balkans pre 29 minutajoš 13 povezanih
Popović: Sećanje na stradale Srbe iz Srednjeg Podrinja i Birča obaveza, žrtve mržnje
Serbian News Media pre 23 minutajoš 11 povezanih
Vučić obilazi radove kod Bezdana na deonici Bački Breg-SrpskaCrnja "Osmeha Vojvodine"
Newsmax Balkans pre 14 minutajoš 9 povezanih