Povezane vesti

As Fenerbahčea o periodu saradnje sa Duškom Ivanovićem: Ne volim ga, jedan od najgorih trenera

As Fenerbahčea o periodu saradnje sa Duškom Ivanovićem: Ne volim ga, jedan od najgorih trenera

Danas pre 21 dana
Košarkaši Fenerbahčea nisu uspeli da odbrane trofej Evrolige ove sezone, a u turskom šampionatu se u polufinalnoj seriji bore protiv Efesa. Jedan od nosioca igre tima sa Bosfora ove godine jeste igrač na pozicji beka Vejd Boldvin, koji prosečno beleži… »
Jedan od najboljih igrača Evrolige ne podnosi Ivanovića: Teške reči na račun crnogorskog stratega!

Jedan od najboljih igrača Evrolige ne podnosi Ivanovića: Teške reči na račun crnogorskog stratega!

Hot sport pre 21 dana
Boldvin žestoko udario po Dušku Ivanoviću: „Ne volim ga, jedan je od najgorih trenera koje sam imao“! Vejd Boldvin izneo je veoma oštre kritike na račun Duška Ivanovića, sa kojim je sarađivao tokom boravka u Baskoniji. Američki bek je u razgovoru za… »
"Duško je jedan od najgorih trenera - mrzim ga" Čuveni Amerikanac brutalno udario na bivšeg trenera Crvene zvezde!

"Duško je jedan od najgorih trenera - mrzim ga" Čuveni Amerikanac brutalno udario na bivšeg trenera Crvene zvezde!

Kurir pre 21 dana
Pravi mali zemljotres pogodio je evroligašku scenu nakon gostovanja Vejda Boldvina u jednom popularnom košarkaškom podkastu. Američki košarkaš bez zadrške govorio je o bivšem treneru Crvene zvezde Dušku Ivanoviću, a njegove reči izazvale su lavinu… »
"Duško Ivanović je jedan od najgorih trenera koje sam imao, mrzim ga"

"Duško Ivanović je jedan od najgorih trenera koje sam imao, mrzim ga"

Nova pre 21 dana
Košarkaš Fenerbahčea Vejd Boldvin bio je gost podkasta „Euroinsiders“, gde se u prilično oštrom tonu osvrnuo na period proveden u Baskoniji, a posebno na saradnju sa iskusnim crnogorskim stručnjakem Duškom Ivanovićem. Američki bek trenutno proživljava… »
Boldvin: ''Nažalost, Duško mi je bio trener. Ne volim ga uopšte''

Boldvin: ''Nažalost, Duško mi je bio trener. Ne volim ga uopšte''

Sportske.net pre 21 dana
Jedan od najboljih košarkaša Fenerbahčeea Vejd Boldvin je pre dolaska u Istanbul branio boje i Makabija, Baskonije, Bajerna, Olimpijakosa, ali se nerado seća perioda koji je proveo u Baskoniji, gde mu je trener bio Duško Ivanović. I to baš zbog, kako… »
"Duško je jedan od najgorih trenera": Šampion Evrolige žestoko udario na Ivanovića

"Duško je jedan od najgorih trenera": Šampion Evrolige žestoko udario na Ivanovića

Mondo pre 21 dana
Vejd Boldvin (30) je postao šampion Evrolige sa Fenerbahčeom 2025. godine. U Evropi je igrao od 2019. godine kada je došao iz razvojnog tima Toronta i odlučio da se oproba "preoko okeana". Radio je sa dosta trenera, imao dosta saigrača, ali najviše mrzi… »
„Nažalost, Duško Ivanović mi je bio trener…“

„Nažalost, Duško Ivanović mi je bio trener…“

Sport klub pre 21 dana
Vejd Boldvin, jedan od najboljih bekova Evrolige, nosi negativne uspomene iz saradnje sa Duškom Ivanovićem u Baskoniji. Organizator igre Fenerbahčea izabrao je Vitoriju isped finansijski unosnijih ponuda zarad sopstvenog napretka, međutim njegova španska… »
"Duško Ivanović je najgori trener, ne volim ga uopšte!" Košarkaš Fenerbahčea o bivšem treneru Zvezde

"Duško Ivanović je najgori trener, ne volim ga uopšte!" Košarkaš Fenerbahčea o bivšem treneru Zvezde

Večernje novosti pre 21 dana
Košarkaš Fenerbahčea Vejd Boldvin je otvoreno govorio o nekadašnjem treneru Crvene zvezde - Dušku Ivanoviću. Foto: Alessia Doniselli / imago sportfotodienst / Profimedia On se osvrnuo na sezonu 2021/22 kada su zajedno bili u Baskoniji. Boldvin tvrdi da… »
"Duško Ivanović je najgori trener kojeg sam ikad imao"

"Duško Ivanović je najgori trener kojeg sam ikad imao"

B92 pre 21 dana
Košarkaš Fenerbahčea Vejd Boldvin je otvoreno govorio o nekadašnjem treneru Crvene zvezde. Boldvin je otvoreno kritikovao trenera Duška Ivanovića u intervjuu za "Euro Insiders". On se osvrnuo na sezonu 2021/22 kada su zajedno radili u Vitoriji. Boldvin… »

Vesti dana »