Povezane vesti

As Fenerbahčea o periodu saradnje sa Duškom Ivanovićem: Ne volim ga, jedan od najgorih trenera

As Fenerbahčea o periodu saradnje sa Duškom Ivanovićem: Ne volim ga, jedan od najgorih trenera

Danas pre 1 sat
Košarkaši Fenerbahčea nisu uspeli da odbrane trofej Evrolige ove sezone, a u turskom šampionatu se u polufinalnoj seriji bore protiv Efesa. Jedan od nosioca igre tima sa Bosfora ove godine jeste igrač na pozicji beka Vejd Boldvin, koji prosečno beleži… »
Jedan od najboljih igrača Evrolige ne podnosi Ivanovića: Teške reči na račun crnogorskog stratega!

Jedan od najboljih igrača Evrolige ne podnosi Ivanovića: Teške reči na račun crnogorskog stratega!

Hot sport pre 6 sati
Boldvin žestoko udario po Dušku Ivanoviću: „Ne volim ga, jedan je od najgorih trenera koje sam imao“! Vejd Boldvin izneo je veoma oštre kritike na račun Duška Ivanovića, sa kojim je sarađivao tokom boravka u Baskoniji. Američki bek je u razgovoru za… »
"Duško je jedan od najgorih trenera - mrzim ga" Čuveni Amerikanac brutalno udario na bivšeg trenera Crvene zvezde!

"Duško je jedan od najgorih trenera - mrzim ga" Čuveni Amerikanac brutalno udario na bivšeg trenera Crvene zvezde!

Kurir pre 5 sati
Pravi mali zemljotres pogodio je evroligašku scenu nakon gostovanja Vejda Boldvina u jednom popularnom košarkaškom podkastu. Američki košarkaš bez zadrške govorio je o bivšem treneru Crvene zvezde Dušku Ivanoviću, a njegove reči izazvale su lavinu… »
"Duško Ivanović je jedan od najgorih trenera koje sam imao, mrzim ga"

"Duško Ivanović je jedan od najgorih trenera koje sam imao, mrzim ga"

Nova pre 7 sati
Košarkaš Fenerbahčea Vejd Boldvin bio je gost podkasta „Euroinsiders“, gde se u prilično oštrom tonu osvrnuo na period proveden u Baskoniji, a posebno na saradnju sa iskusnim crnogorskim stručnjakem Duškom Ivanovićem. Američki bek trenutno proživljava… »
Boldvin: ''Nažalost, Duško mi je bio trener. Ne volim ga uopšte''

Boldvin: ''Nažalost, Duško mi je bio trener. Ne volim ga uopšte''

Sportske.net pre 6 sati
Jedan od najboljih košarkaša Fenerbahčeea Vejd Boldvin je pre dolaska u Istanbul branio boje i Makabija, Baskonije, Bajerna, Olimpijakosa, ali se nerado seća perioda koji je proveo u Baskoniji, gde mu je trener bio Duško Ivanović. I to baš zbog, kako… »
"Duško je jedan od najgorih trenera": Šampion Evrolige žestoko udario na Ivanovića

"Duško je jedan od najgorih trenera": Šampion Evrolige žestoko udario na Ivanovića

Mondo pre 6 sati
Vejd Boldvin (30) je postao šampion Evrolige sa Fenerbahčeom 2025. godine. U Evropi je igrao od 2019. godine kada je došao iz razvojnog tima Toronta i odlučio da se oproba "preoko okeana". Radio je sa dosta trenera, imao dosta saigrača, ali najviše mrzi… »
„Nažalost, Duško Ivanović mi je bio trener…“

„Nažalost, Duško Ivanović mi je bio trener…“

Sport klub pre 8 sati
Vejd Boldvin, jedan od najboljih bekova Evrolige, nosi negativne uspomene iz saradnje sa Duškom Ivanovićem u Baskoniji. Organizator igre Fenerbahčea izabrao je Vitoriju isped finansijski unosnijih ponuda zarad sopstvenog napretka, međutim njegova španska… »
"Duško Ivanović je najgori trener, ne volim ga uopšte!" Košarkaš Fenerbahčea o bivšem treneru Zvezde

"Duško Ivanović je najgori trener, ne volim ga uopšte!" Košarkaš Fenerbahčea o bivšem treneru Zvezde

Večernje novosti pre 8 sati
Košarkaš Fenerbahčea Vejd Boldvin je otvoreno govorio o nekadašnjem treneru Crvene zvezde - Dušku Ivanoviću. Foto: Alessia Doniselli / imago sportfotodienst / Profimedia On se osvrnuo na sezonu 2021/22 kada su zajedno bili u Baskoniji. Boldvin tvrdi da… »
"Duško Ivanović je najgori trener kojeg sam ikad imao"

"Duško Ivanović je najgori trener kojeg sam ikad imao"

B92 pre 9 sati
Košarkaš Fenerbahčea Vejd Boldvin je otvoreno govorio o nekadašnjem treneru Crvene zvezde. Boldvin je otvoreno kritikovao trenera Duška Ivanovića u intervjuu za "Euro Insiders". On se osvrnuo na sezonu 2021/22 kada su zajedno radili u Vitoriji. Boldvin… »

Vesti dana »