Повезане вести

Ас Фенербахчеа о периоду сарадње са Душком Ивановићем: Не волим га, један од најгорих тренера

Ас Фенербахчеа о периоду сарадње са Душком Ивановићем: Не волим га, један од најгорих тренера

Данас 07.06.2026
Кошаркаши Фенербахчеа нису успели да одбране трофеј Евролиге ове сезоне, а у турском шампионату се у полуфиналној серији боре против Ефеса. Један од носиоца игре тима са Босфора ове године јесте играч на позицји бека Вејд… »
Један од најбољих играча Евролиге не подноси Ивановића: Тешке речи на рачун црногорског стратега!

Један од најбољих играча Евролиге не подноси Ивановића: Тешке речи на рачун црногорског стратега!

Хот спорт 07.06.2026
Болдвин жестоко ударио по Душку Ивановићу: „Не волим га, један је од најгорих тренера које сам имао“! Вејд Болдвин изнео је веома оштре критике на рачун Душка Ивановића, са којим је сарађивао током боравка у Басконији. Амерички… »
"Душко је један од најгорих тренера - мрзим га" Чувени Американац брутално ударио на бившег тренера Црвене звезде!

"Душко је један од најгорих тренера - мрзим га" Чувени Американац брутално ударио на бившег тренера Црвене звезде!

Курир 07.06.2026
Прави мали земљотрес погодио је евролигашку сцену након гостовања Вејда Болдвина у једном популарном кошаркашком подкасту. Амерички кошаркаш без задршке говорио је о бившем тренеру Црвене звезде Душку Ивановићу, а његове речи… »
"Душко је један од најгорих тренера": Шампион Евролиге жестоко ударио на Ивановића

"Душко је један од најгорих тренера": Шампион Евролиге жестоко ударио на Ивановића

Мондо 07.06.2026
Вејд Болдвин (30) је постао шампион Евролиге са Фенербахчеом 2025. године. У Европи је играо од 2019. године када је дошао из развојног тима Торонта и одлучио да се опроба "преоко океана". Радио је са доста тренера, имао доста… »
Болдвин: ''Нажалост, Душко ми је био тренер. Не волим га уопште''

Болдвин: ''Нажалост, Душко ми је био тренер. Не волим га уопште''

Спортске.нет 07.06.2026
Један од најбољих кошаркаша Фенербахчееа Вејд Болдвин је пре доласка у Истанбул бранио боје и Макабија, Басконије, Бајерна, Олимпијакоса, али се нерадо сећа периода који је провео у Басконији, где му је тренер био Душко… »
"Душко Ивановић је један од најгорих тренера које сам имао, мрзим га"

"Душко Ивановић је један од најгорих тренера које сам имао, мрзим га"

Нова 07.06.2026
Кошаркаш Фенербахчеа Вејд Болдвин био је гост подкаста „Еуроинсидерс“, где се у прилично оштром тону осврнуо на период проведен у Басконији, а посебно на сарадњу са искусним црногорским стручњакем Душком Ивановићем. Амерички… »
„Нажалост, Душко Ивановић ми је био тренер…“

„Нажалост, Душко Ивановић ми је био тренер…“

Спорт клуб 07.06.2026
Вејд Болдвин, један од најбољих бекова Евролиге, носи негативне успомене из сарадње са Душком Ивановићем у Басконији. Организатор игре Фенербахчеа изабрао је Виторију испед финансијски уноснијих понуда зарад сопственог… »
"Душко Ивановић је најгори тренер којег сам икад имао"

"Душко Ивановић је најгори тренер којег сам икад имао"

Б92 07.06.2026
Кошаркаш Фенербахчеа Вејд Болдвин је отворено говорио о некадашњем тренеру Црвене звезде. Болдвин је отворено критиковао тренера Душка Ивановића у интервјуу за "Еуро Инсидерс". Он се осврнуо на сезону 2021/22 када су заједно… »
"Душко Ивановић је најгори тренер, не волим га уопште!" Кошаркаш Фенербахчеа о бившем тренеру Звезде

"Душко Ивановић је најгори тренер, не волим га уопште!" Кошаркаш Фенербахчеа о бившем тренеру Звезде

Вечерње новости 07.06.2026
Кошаркаш Фенербахчеа Вејд Болдвин је отворено говорио о некадашњем тренеру Црвене звезде - Душку Ивановићу. Фото: Алессиа Дониселли / имаго спортфотодиенст / Профимедиа Он се осврнуо на сезону 2021/22 када су заједно били у… »

Вести дана »