Povezane vesti
Samo tri godine srednje škole, a plata odlična! Za 45 minuta zarade 30 evra: Posao ih čeka čim izađu iz klupe
Blic pre 23 dana
Učenici na ovom smeru stiču znanja i veštine koje im omogućavaju rad u bolnicama, spa centrima, kozmetičkim salonima ili privatno Prosečna cena masažnog tretmana od 45 minuta iznosi oko 30 evra, a iskusniji maseri mogu zarađivati i više, u zavisnosti od… »
"Đaci se prebacuju kad vide kolika je plata": Pomama za ovim trogodišnjim smerom u medicinskoj školi zbog dobre zarade
Mondo pre 23 dana
Iako je do popunjavanja liste želja sa srednjim školama ostalo (samo) mesec dana, neki osmaci još nisu odlučili šta žele da upišu i čime da se bave u budućnosti. Smer za masera u okviru medicinskih škola, Framaceutsko-fizioterapeutske škole prema… »
Samo tri godine srednje škole, a plata odlična: Za 45 minuta zarade 30 evra, posao ih čeka čim izađu iz klupe
Kurir pre 23 dana
Iako je do popunjavanja liste želja sa srednjim školama ostalo (samo) mesec dana, neki osmaci još nisu odlučili šta žele da upišu i čime da se bave u budućnosti. Smer za masera u okviru medicinskih škola, Framaceutsko-fizioterapeutske škole prema… »
Ovaj trogodišnji smer u medicinskoj školi garantuje siguran posao i početnu platu već od 1.000 evra: Jedan tretman od 45…
Nova pre 23 dana
Iako je do popunjavanja liste želja sa srednjim školama ostalo (samo) mesec dana, neki osmaci još nisu odlučili šta žele da upišu i čime da se bave u budućnosti. Zbog toga ekipa Nova.rs svakodnevno piše o školama i smerovima za koje smatramo da su… »
Vesti dana »
Vrhunac toplotnog talasa u Srbiji - rashlađivanje u fotografijama
BBC News pre 47 minutajoš 31 povezana
Kako su Terazije u Beogradu dobile ime i zašto to nema veze sa vagom
BBC News pre 27 minutajoš 41 povezana
(Foto) Ispod ruševina se i dalje čuju glasovi! Tone betona sravnile Venecuelu, oštećeno više od 58.000 zgrada: "Čitav moj život je nestao!"
Blic pre 1 satjoš 29 povezanih
Nemanja Vidić o skaj porukama: Voleo bih da mi neko kaže iz državnih institucija da li je moja bezbednost i dalje ugrožena
Nedeljnik pre 24 satajoš 44 povezane
NBS: Broj ugovorenih finansijskih usluga na daljinu nastavlja s rastom
RTV pre 1 satjoš 50 povezanih