Povezane vesti
"Izgubila sam ulogu zato što nisam htela da se skinem": Naša glumica o nepravdi i podmetanju od strane kolega
Mondo 07.06.2026
U vremenu kada dominiraju kompromisi i brzi uspesi, Lidija Vukićević ostaje nepokololebljiva. U iskrenom intervjuu govorila je o odbijenim ulogama koje su mogle da je lansiraju, kao i zašto nikada ne prašta izdaju. Iako je mnogima najbliža kao Violeta iz… »
"Uzeli su mi ulogu zato što nisam htela da se skinem" Lidija Vukićević o nepravdi i podmetanju: Glumci u Narodnom pozorištu su…
Kurir 07.06.2026
U vremenu kada dominiraju kompromisi i brzi uspesi, Lidija Vukićević ostaje nepokololebljiva. U iskrenom intervjuu govorila je o odbijenim ulogama koje su mogle da je lansiraju, kao i zašto nikada ne prašta izdaju. Iako je mnogima najbliža kao Violeta iz… »
Vesti dana »
Spremite se za smrzavanje! Novi front donosi kišu širom Srbije, ali meteorolozi najavljuju i veliko iznenađenje već od nedelje: Detaljna prognoza za petak i vikend
Blic pre 1 satjoš 12 povezanih
„Ne možete ućutkati istinu“: Netanjahu u UN branio stavove Izraela dok su delegacije napuštale salu
Danas pre 8 satijoš 4 povezane
Si Đinping u Beloj kući: Kina i SAD moraju iskreno da sarađuju i mirno da koegzistiraju
Danas pre 10 satijoš 4 povezane
Paunović preuzeo krivicu za poraz od Grčke: „Ja sam naredio da idemo napred“
Sputnik pre 12 minutajoš 14 povezanih