Povezane vesti

"Na strani sam žena, pogotovo ako je ljubav u pitanju": Pevačica progovorila odnosu Mine Kostić i Kaspera

"Na strani sam žena, pogotovo ako je ljubav u pitanju": Pevačica progovorila odnosu Mine Kostić i Kaspera

Mondo pre 4 sati
Pevačica Nadica Ademov uhvaćena je na aerodromu po povratku sa nastupa, a tom prilikom je po nju došao njen suprug milioner. Ona je iskoristila priliku da za medije prokomentariše najaktuelnija dešavanja na domaćoj javnoj sceni, a posebno se osvrnula na… »
"Uvek sam na strani žena, pogotovo ako je ljubav u pitanju!" Nadica Ademov progovorila o Mini Kostić i Kasperu, pa se dotakla…

"Uvek sam na strani žena, pogotovo ako je ljubav u pitanju!" Nadica Ademov progovorila o Mini Kostić i Kasperu, pa se dotakla…

Kurir pre 7 sati
Nadica Ademov uhvaćena je na aerodromu po povratku sa nastupa, a tom prilikom je po nju došao njen suprug. Pevačica je iskoristila priliku da za medije prokomentariše najaktuelnija dešavanja na domaćoj javnoj sceni, a posebno se osvrnula na situaciju u… »
"Na strani sam žena, pogotovo ako je ljubav u pitanju" Nadica Ademov o Mini Kostić i Kasperu, pomenula i nju

"Na strani sam žena, pogotovo ako je ljubav u pitanju" Nadica Ademov o Mini Kostić i Kasperu, pomenula i nju

Telegraf pre 6 sati
Pevačica Nadica Ademov uhvaćena je na aerodromu po povratku sa nastupa, a tom prilikom je po nju došao njen suprug milioner. Pevačica je iskoristila priliku da za medije prokomentariše najaktuelnija dešavanja na domaćoj javnoj sceni, a posebno se… »

Blic pre 7 sati
Izjavila je da ne zna sve detalje, ali joj je žao Mine bez obzira na uzrok situacije. Posebno je naglasila empatiju ako su emotivna pitanja u pozadini skandala. Pevačica Nadica Ademov uhvaćena je na aerodromu po povratku sa nastupa, a tom prilikom je po… »

Vesti dana »