Povezane vesti
Filmovi, serije i fudbal - 26 predloga za gledanje tokom Mundijala 2026.
BBC News pre 6 sati
Nestrpljivo čekamo Mundijal, trajaće mesec i kusur dana - taman dovoljno da se fudbalska groznica prelije i na druge sfere života. Na primer, u svet filma i poneke serije. Trebalo je da ovo bude kratak spisak od pet fudbalskih filmova. Deset najviše… »
Radio 021 pre 6 sati
Nestrpljivo čekamo Mundijal, trajaće mesec i kusur dana - taman dovoljno da se fudbalska groznica prelije i na druge sfere života. Na primer, u svet filma i poneke serije. Getty Images Majkl Kejn, Pele i Silvester Stalone na premijeri filma Beg u pobedu… »
Filmovi, serije i fudbal – 26 predloga za gledanje tokom Mundijala 2026.
Južne vesti pre 6 sati
Getty Images Majkl Kejn, Pele i Silvester Stalone na premijeri filma Beg u pobedu Trebalo je da ovo bude kratak spisak od pet fudbalskih filmova. Deset najviše. Međutim, čim sam počeo da pravim popis, lista je postajala sve duža i duža, a meni je bilo… »
Filmovi, serije i fudbal – 26 predloga za gledanje tokom Mundijala 2026.
Danas pre 6 sati
Trebalo je da ovo bude kratak spisak od pet fudbalskih filmova. Deset najviše. Međutim, čim sam počeo da pravim popis, lista je postajala sve duža i duža, a meni je bilo sve teže da se nekog naslova odreknem. A i zašto bih, kad je već toliko toga… »
NIN pre 6 sati
Trebalo je da ovo bude kratak spisak od pet fudbalskih filmova. Deset najviše. Međutim, čim sam počeo da pravim popis, lista je postajala sve duža i duža, a meni je bilo sve teže da se nekog naslova odreknem. A i zašto bih, kad je već toliko toga… »
Vesti dana »
Parlamentarni izbori na Kosovu - treći put na glasanje za godinu i po dana
BBC News pre 1 satjoš 29 povezanih
Šokantna reči Trampa o bombardovanju Irana 2025: "Da nismo ušli sa B-2, pola sveta bi dosad nestalo sa lica zemlje"
Mondo pre 57 minutajoš 31 povezana
Napadnuta nuklearna elektrana u Černobilju? Hitno se oglasila Međunarodna agencija za atomsku energiju
Mondo pre 2 satajoš 27 povezanih
Na Kosovu i Metohiji vanredni izbori za skupštinu privremenih institucija: Do 17 časova izlaznost 29,28 odsto, u Zubinom Potoku 52,87
RTV pre 47 minutajoš 47 povezanih