Povezane vesti
Filmovi, serije i fudbal - 26 predloga za gledanje tokom Mundijala 2026.
BBC News 07.06.2026
Nestrpljivo čekamo Mundijal, trajaće mesec i kusur dana - taman dovoljno da se fudbalska groznica prelije i na druge sfere života. Na primer, u svet filma i poneke serije. Trebalo je da ovo bude kratak spisak od pet fudbalskih filmova. Deset najviše… »
Radio 021 07.06.2026
Nestrpljivo čekamo Mundijal, trajaće mesec i kusur dana - taman dovoljno da se fudbalska groznica prelije i na druge sfere života. Na primer, u svet filma i poneke serije. Getty Images Majkl Kejn, Pele i Silvester Stalone na premijeri filma Beg u pobedu… »
Filmovi, serije i fudbal – 26 predloga za gledanje tokom Mundijala 2026.
Južne vesti 07.06.2026
Getty Images Majkl Kejn, Pele i Silvester Stalone na premijeri filma Beg u pobedu Trebalo je da ovo bude kratak spisak od pet fudbalskih filmova. Deset najviše. Međutim, čim sam počeo da pravim popis, lista je postajala sve duža i duža, a meni je bilo… »
Filmovi, serije i fudbal – 26 predloga za gledanje tokom Mundijala 2026.
Danas 07.06.2026
Trebalo je da ovo bude kratak spisak od pet fudbalskih filmova. Deset najviše. Međutim, čim sam počeo da pravim popis, lista je postajala sve duža i duža, a meni je bilo sve teže da se nekog naslova odreknem. A i zašto bih, kad je već toliko toga… »
NIN 07.06.2026
Trebalo je da ovo bude kratak spisak od pet fudbalskih filmova. Deset najviše. Međutim, čim sam počeo da pravim popis, lista je postajala sve duža i duža, a meni je bilo sve teže da se nekog naslova odreknem. A i zašto bih, kad je već toliko toga… »
Vesti dana »
Potraga srećno završena: 12-godišnja devojčica sa Čukarice ponovo sa roditeljima
Euronews pre 1 satjoš 11 povezanih
Vremenska prognoza za petak 24. jul 2026: Danas promenljivo oblačno sa kišom
Beta pre 3 satajoš 1 povezana
Hidrolog RHMZ-a upozorava: Nepovoljna hidrološka situacija na Dunavu, najniži vodostaj u poslednjih pola veka
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Mađar: Istražujemo kredit od milijardu evra koji je prethodna vlada odobrila Severnoj Makedoniji
Danas pre 4 satijoš 1 povezana