Povezane vesti
Filmovi, serije i fudbal - 26 predloga za gledanje tokom Mundijala 2026.
BBC News pre 24 dana
Nestrpljivo čekamo Mundijal, trajaće mesec i kusur dana - taman dovoljno da se fudbalska groznica prelije i na druge sfere života. Na primer, u svet filma i poneke serije. Trebalo je da ovo bude kratak spisak od pet fudbalskih filmova. Deset najviše… »
Filmovi, serije i fudbal – 26 predloga za gledanje tokom Mundijala 2026.
Danas pre 24 dana
Trebalo je da ovo bude kratak spisak od pet fudbalskih filmova. Deset najviše. Međutim, čim sam počeo da pravim popis, lista je postajala sve duža i duža, a meni je bilo sve teže da se nekog naslova odreknem. A i zašto bih, kad je već toliko toga… »
NIN pre 24 dana
Trebalo je da ovo bude kratak spisak od pet fudbalskih filmova. Deset najviše. Međutim, čim sam počeo da pravim popis, lista je postajala sve duža i duža, a meni je bilo sve teže da se nekog naslova odreknem. A i zašto bih, kad je već toliko toga… »
Filmovi, serije i fudbal – 26 predloga za gledanje tokom Mundijala 2026.
Južne vesti pre 24 dana
Getty Images Majkl Kejn, Pele i Silvester Stalone na premijeri filma Beg u pobedu Trebalo je da ovo bude kratak spisak od pet fudbalskih filmova. Deset najviše. Međutim, čim sam počeo da pravim popis, lista je postajala sve duža i duža, a meni je bilo… »
Radio 021 pre 24 dana
Nestrpljivo čekamo Mundijal, trajaće mesec i kusur dana - taman dovoljno da se fudbalska groznica prelije i na druge sfere života. Na primer, u svet filma i poneke serije. Getty Images Majkl Kejn, Pele i Silvester Stalone na premijeri filma Beg u pobedu… »
Vesti dana »
(Foto, video) Krenulo je! Jak pljusak se sručio na Mladenovac Potpuni potop na ulicama, kiša lije kao iz kabla: Crni oblaci se nadvili i nad Beogradom, nevreme samo što se nije
Blic pre 15 minutajoš 34 povezane
Kijev napadnut dronovima i raketama, najmanje 10 žrtava, među njima i deca
BBC News pre 15 minutajoš 21 povezana
Tužna strana Mundijala: Selektoru na konferenciji saopštili da mu je otac preminuo!
Hot sport pre 54 minutajoš 70 povezanih
Zadužio opremu: Kodi Miler-Mekintajer predstavljen u novom klubu!
Hot sport pre 15 minutajoš 21 povezana
Kraj snova Bosne i Hercegovine, samoubistvo Senegala, Kejn spasao Englesku
BBC News pre 40 minutajoš 18 povezanih