Povezane vesti
Srpska manekenka se upropastila estetskim operacijama, pa vratila prirodnu lepotu: "Doktorka mi je uništila karijeru"
Blic 07.06.2026
Uputila je poruku mladim devojkama da dobro razmisle pre nego što se odluče na estetske zahvate i da biraju doktore sa oprezom. Manekenka je istakla da je povratak prirodnom izgledu bio težak ali ispravan korak, te da je sada uklonila sve filere. Poznata… »
"Doktorka mi je uništila manekensku karijeru" Dejana Živković se pokajala zbog operacija i estetskih korekcija: Uklonila sam…
Kurir 07.06.2026
Dejana Živković u svetu modelinga istakla se još na početku karijere, te je važila za jednog od najtraženijih manekenki. Žarila je i palila modnom pistom, a kako je jednom sama izjavila, sve je krenulo po zlu kada se podvrgla estetskim korekcijama. -… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Teška situacija na Stolovima i stabilizacija u Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 23 povezane
Konačno stižu pljuskovi sa grmljavinom: Čak ova 2 dana doneće Srbiji češće i intenzivnije padavine
Telegraf pre 23 minutajoš 38 povezanih
Skupština danas počinje raspravu o rebalansu budžeta i još 58 drugih tačaka dnevnog reda
Beta pre 1 satjoš 16 povezanih
Vozači, spremite se za čekanja i izmene: Evo šta danas menja vaše putovanje kroz Srbiju
Telegraf pre 1 satjoš 15 povezanih
"Laž je da sam ja problem!" Demba Sek se oglasio nakon debakla Partizana u Lučanima: Kada kažu da sam...
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih