Povezane vesti
Srpska manekenka se upropastila estetskim operacijama, pa vratila prirodnu lepotu: "Doktorka mi je uništila karijeru"
Blic pre 27 dana
Uputila je poruku mladim devojkama da dobro razmisle pre nego što se odluče na estetske zahvate i da biraju doktore sa oprezom. Manekenka je istakla da je povratak prirodnom izgledu bio težak ali ispravan korak, te da je sada uklonila sve filere. Poznata… »
"Doktorka mi je uništila manekensku karijeru" Dejana Živković se pokajala zbog operacija i estetskih korekcija: Uklonila sam…
Kurir pre 27 dana
Dejana Živković u svetu modelinga istakla se još na početku karijere, te je važila za jednog od najtraženijih manekenki. Žarila je i palila modnom pistom, a kako je jednom sama izjavila, sve je krenulo po zlu kada se podvrgla estetskim korekcijama. -… »
Vesti dana »
Putin se umiljava Trampu: "Oni imaju dobru ličnu hemiju": Oglasila se i ruska ambasada, šef Kremlja hvali istorijsko savezništvo sa Amerikom
Blic pre 2 satajoš 23 povezane
Velika akcija MUP-a u Šapcu: Uhapšen muškarac osumnjičen da je pretio vlasnicima poslovnih objekata u Beogradu (video)
Euronews pre 1 satjoš 21 povezana
Prišao Mesiju, pa ostao u šoku: Golman Zelenortskih ostrva otkrio šta mu je Argentinac rekao
Večernje novosti pre 1 satjoš 67 povezanih